Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τελικά πόσο χρονών είσαι Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Το ντοκουμέντο που την «προδίδει» (photo)

Τι δηλώνει η ίδια;

27 Μαΐου 2022 22:54
Τελικά πόσο χρονών είσαι Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Το ντοκουμέντο που την «προδίδει» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το απίστευτο ξεκατίνιασμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με θαυμάστρια του Κωνσταντίνου Βασάλου που την «προσέβαλε» για την διαφορά ηλικία της και τα χρόνια που περνάει τον αγαπημένο της.

Η ίδια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε σχόλια που δέχθηκε ξανά για την ηλικία της έγραψε πως είναι γεννημένη 14/5/1987, λέγοντας πως η διαφορά ηλικίας της με τον Κωνσταντίνο είναι 2 χρόνια μιας και ο Βασάλος είναι γεννημένος το 1989.

Δείτε επίσης: Τρέμει σαν το ψάρι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η «πεθερά» της και μητέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου (photo)

Σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης που έχει δώσει η ίδια, φέτος θα κλείσει τα 35!

βαλαβανη-ηλικια

Άγριο ξέσπασμα Ευρυδίκης Βαλαβάνης για Βασάλο: «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.. Αυτό είναι που τους πονάει»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε παλιότερες δηλώσεις της στο «Πρωινό» έχει δείξει έντονα τον εκνευρισμό της για όσα γράφονται σχετικά με τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τότε είχε πάρει θέση ενάντια σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει τσακωθεί άσχημα με τον σύντροφό της σε κλαμπ. «Άντε πάλι. Όχι προς Θεού, δεν έχουμε τσακωθεί.»

«Δεν έχει υπάρξει ποτέ έντονος καβγάς. Διαφωνία μπορεί να έχουμε, αλλά το συζητάμε με διάλογο. Ο ένας και ο άλλος κάνει υποχωρήσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε τσακωθεί. Στην αρχή μας ήθελαν ζευγάρι. Τώρα που είμαστε ζευγάρι θέλουν να μας χωρίσουν. Δεν θα τους κάνουμε εμείς τη χάρη όμως. Όλα είναι πολύ καλά. Και ίσως αυτό είναι που μερικούς τους πονάει» είπε μεταξύ άλλων.

Τον έφαγε η... κατάρα του Survivor: Αυτός ήταν ο σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη πριν από τον Βασάλο

βαλαβανη-βασαλοσ

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor και από τότε δεν έχουν χωριστεί ποτέ, έστω κι αν με τον καιρό έχουν ακουστεί αρκετά για το αν η σχέση τους βρίσκεται σε κρίση.

Δεν είναι μυστικό, επίσης, ότι ειδικά η πρώτη απέκτησε σημαντική δημοσιότητα, παρότι βρισκόταν ήδη στην τηλεόραση. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άρχισε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού κατά την συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ λόγω της συμπεριφορά της, που χαρακτηρίστηκε από πολλούς με αρνητικά σχόλια.

Ο κόσμος ήρθε σε μια αντιπαλότητα μαζί της από την στιγμή που έθεσε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο και όσο περνούσε ο καιρός ακούγονταν πολλά περί φλερτ μεταξύ των δυο παικτών κάτι που όμως δεν ισχύει τελικά και οι δυο τους είναι απλά δυο καλοί φίλοι.

Μετά τον Γιώργο Αγγελόπουλο το όνομά της «μπλέχτηκε» πολύ και με αυτό του Κωνσταντίνου Βασάλου, όταν ειδικά η παραγωγή έδειξε στους τηλεοπτικούς δέκτες κάτι πλάνα από μοναχικές βόλτες των δυο παικτών στην παραλία, πειράγματα και όλα αυτά που σε κάνουν να πιστεύεις πως κάτι περισσότερο από φιλία πλανάται στον αέρα.

Κάτι όμως που πάλι δεν ισχύει, και απλά οι δυο παίκτες είχαν δημιουργήσει μια φιλιά την οποία η παραγωγή κατάφερε να πλασάρει προς τα έξω όπως ακριβώς έπρεπε για να πουλήσει το προϊόν της περισσότερο.

Κατά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο, μετά από 4,5 μήνες, η αθλητικογράφος γύρισε στην Ελλάδα και τότε άλλες φήμες και δημοσιεύματα την ήθελαν να διατηρεί σχέση με τον Κώστα Κοκκινάκη, με έναν παίκτη που ήταν αρκετά κοντά μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα η αποχώρηση αυτού την είχε κάνει μέχρι και να δακρύσει αλλά τελικά για μια ακόμα φορά όλα αυτά ήταν απλά φήμες.

Κι όμως, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν μπει στο παιχνίδι διατηρούσε επί 10 μήνες μια σχέση για την οποία μάλιστα είχε μιλήσει σε όλα τα παιδιά στον Άγιο Δομίνικο, όντας πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Κι εκεί, που θα περίμενε κανείς να κάνει κάποια νύξη μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι σε αυτό το πρόσωπο που παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην ζωή της, εκείνη δεν είπε απολύτως τίποτα και αρχίσαμε να πιστεύουμε πως οι δυο τους δεν είναι πια μαζί, πως χώρισαν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share