Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας η Τέτα Καμπουρέλη! Έγινε το θαύμα

Τέλος στον εφιάλτη!

24 Μαΐου 2022 15:43
Σε πελάγη ευτυχίας η Τέτα Καμπουρέλη! Έγινε το θαύμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, ο οποίος συνελήφθη για κλοπή μετρητών και κοσμημάτων από κοσμικούς. Ο Βασίλης Γκουρούσης κρίθηκε προφυλακιστέος για κλοπή σε βαθμό κακουργήματος, αλλά πλέον αφέθηκε ελεύθερος.

Τη Δευτέρα αφέθηκε τελικά ελεύθερος ο επιχειρηματίας που κρατείτο στις φυλακές Τρικάλων. Το αίτημα αποφυλάκισης που είχε καταθέσει έγινε δεκτό. Ο εν λόγω σύζυγος γνωστής τηλεπερσόνας είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές για μια μεγάλη κλοπή που είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2020. Άνθρωποι άρπαξαν μετρητά και πράγματα αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ!

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων. Μάλιστα αμφισβήτησε τα στοιχεία και την έρευνα των αστυνομικών αρχών.

Σε πελάγη ευτυχίας η Τέτα Καμπουρέλη! Έγινε το θαύμα

Σε δηλώσεις του μέσα από την φυλακή, ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι είναι αθώος και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για να σταθούν οι κατηγορίες: «Θέλω να δηλώσω ότι δεν έχω καμία σχέση με την κλοπή των θυρίδων. Επειδή δεν έχει κανένα άλλο στοιχείο η αστυνομία, έκλεισε την υπόθεση για να γλιτώσει την πίεση της τράπεζας αλλά και της πίεσης της κοινής γνώμης των πελατών της. Το μόνο που κατάφεραν να βρουν μετά από ένα χρόνο ερευνών ήταν το υποτιθέμενο ελάχιστο DNA μου στην παραδίπλα θυρίδα από τη δική μου. Το δείγμα αυτό το αμφισβητώ απερίφραστα. Ουδέποτε παραβίασα μια θυρίδα. Παραβίασαν όλα τα ατομικά μου δικαιώματα. Με παρακολουθούσαν στοχοποιημένα επί μήνες».

Από πλευράς της η Τέτα Καμπουρέλη έκανε λόγο για «στημένη παγίδα»: «Δεν ισχύει τίποτα απολύτως. Ήταν παγίδα. Υπήρχε θυρίδα δικιά μας εκεί εδώ και χρόνια» είχε δηλώσει μετά την σύλληψη του συζύγου της. «Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο» είχε πει η γνωστή αισθητικός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share