Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Μετά τον Καρβέλα έμεινα σε σχέση με...» - Αποκάλυψε το πιο μεγάλο της μυστικό η Αννίτα Πάνια

Τα είπε όλα!

24 Μαΐου 2022 15:29
«Μετά τον Καρβέλα έμεινα σε σχέση με...» - Αποκάλυψε το πιο μεγάλο της μυστικό η Αννίτα Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα δικό της μυστικό αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια, η οποία αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα, καθώς και την ιδιαίτερη σχέση που είχε με μια ακόμη γυναίκα.

Η παρουσιάστρια, φυσικά, αναφερόταν στη σχέση της με την Άννα Βίσση, στη μεταξύ τους κουβέντα στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ανοιχτά», τονίζοντας πως έχουν μείνει κοντά και μετά τον χωρισμό με τον γνωστό τραγουδοποιό, τη στιγμή που επικρατεί σάλος για πασίγνωστο Έλληνα που έψαχνε γυναίκα μέσω της εκπομπής της.

Η... συζήτηση Πάνια και Βίσση για τον Καρβέλα

«Εγώ τον γνώρισα όταν ήταν 30 ετών. Τι να πρωτοπώ για τον Νίκο Καρβέλα. Επειδή κάνεις εσύ Αννίτα την εκπομπή δεν νομίζεις ότι έχουμε το θέμα με τον… πρώην μας; Τον αγαπάμε πολύ τον Νίκο και έχουμε γελάσει πολύ μαζί. Όταν ήταν ερωτευμένος μαζί σου, μου μιλούσε για το πώς ερχόταν να σε πάρει από το κανάλι», είπε η Άννα Βίσση αρχικά στην Αννίτα Πάνια.

«Την πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ…. μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα», εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση.

Και θυμήθηκε για την εποχή του γάμου της με τον Καρβέλα: «Όταν παντρευτήκαμε το 1983 ήμουν έγκυος, ενώ παράλληλα ξεδίπλωνα μια καριέρα. Από το 84′ και μετά ξεκίνησαν οι πρώτες μου επιτυχίες από τον Νίκο. Ήμασταν μαζί σε όλα, στη ζωή στο τραγούδι στην επιτυχία. Ο Νίκος ήταν ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η δημοφιλής τραγουδίστρια έλαβε ένα γράμμα από τον Νίκο Καρβέλα το οποίο προκάλεσε την έντονη συγκίνησή της…

«Γουρουνίτσα μου, κάνω μεγάλα γράμματα για να μπορέσεις να τα διαβάσεις χωρίς γυαλιά. Εχτές το βράδυ έκανες τα μάτια μου να δακρύσουν, τα αυτιά μου να δονηθούν εξαίσια. Σήμερα το πρωί τη γλώσσα μου να ριγήσει και την μύτη μου να αγαλλιάσει. Πάντα η αφή συνεχίζει να μας χωρίζει γ@μ@το σ’ αγαπάω», ανέφερε το γράμμα.

Η σχέση μας δεν έχει τελειώσει ολόκληρη, έχει τελειώσει η… αφή. Όλο το υπόλοιπο που περάσαμε μαζί, μου έμαθε πολλά. Κάποιος έρχεται στη ζωή να σου τα μάθει όλα αυτά», είπε ολοκληρώνοντας η Άννα Βίσση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share