Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Έψαχνε γυναίκα στην Αννίτα Πάνια…» - Σάλος με πασίγνωστο Έλληνα

Χαμός τα τελευταία 24ωρα

10 Νοεμβρίου 2021 15:41
«Έψαχνε γυναίκα στην Αννίτα Πάνια…» - Σάλος με πασίγνωστο Έλληνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος είχε επικρατήσει πρόσφατα με πασίγνωστο Έλληνα, ο οποίος κατηγορήθηκε πως έψαχνε γυναίκα στο παρελθόν στην Αννίτα Πάνια, προτού τον δούμε στις οθόνες μας με άλλη ιδιότητα.

Ο λόγος γίνεται για τον καθηγητή Πνευμονολογίας, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, ο οποίος είχε πάρει θέση σε όσα γράφτηκαν σχετικά με συμμετοχή του σε εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας, ύστερα από βίντεο που κυκλοφόρησε με τον ίδιο στο διαδίκτυο και έγινε άμεσα viral.

Η απάντηση του Βασιλακόπουλου για… την Αννίτα Πάνια

Συγκεκριμένα, οι χρήστες ανέφεραν ότι ο επιστήμονας είχε λάβει μέρος στην εκπομπή της παρουσιάστριας στην οποία πήγαιναν διάφοροι ενδιαφερόμενοι για να βρουν τον… έρωτα, αν και τώρα ζει η ίδια «μαύρες» ώρες.

Το βίντεο λοιπόν πήρε τόση μεγάλη έκταση στα social media που ο καθηγητής Πνευμονολογίας απάντησε και με δικό του post αλλά και σε ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα.

Ο κ. Βασιλακόπουλος απάντησε πάντως πως όντως είναι εκείνος στο βίντεο, ωστόσο δεν βρίσκεται στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, αλλά σε ένα μεζεδοπωλείο στην Καπνικαρέα όπου εμφανίζεται εδώ και αρκετά χρόνια ένας φίλος του μουσικός που παίζει μπουζούκι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share