Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Αποκάλυψη! Το άγνωστο φλερτ της Φαίης Σκορδά με… γυναίκα! - Το σοκ του Γιώργου Λιάγκα

Τι ανέφερε;

23 Μαΐου 2022 11:47
Αποκάλυψη! Το άγνωστο φλερτ της Φαίης Σκορδά με… γυναίκα! - Το σοκ του Γιώργου Λιάγκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε «πικάντικες» αποκαλύψεις είχε προχωρήσει πριν μερικά χρόνια η Φαίη Σκορδά, αποκαλύπτοντας πως έχει δεχθεί φλερτ από γυναίκα.

Και μπορεί όταν έκανε τη… spicy αποκάλυψη να κοκκίνισε από ντροπή, προχώρησε όμως σε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ παραδέχθηκε ότι έχει σουξέ στο γυναικείο φύλο. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει περισσότερα για το φλερτ της συζύγου με γυναίκα.

Δείτε επίσης: Εξομολόγηση ψυχής από Γιώργο Λιάγκα: «Όταν χώρισαν οι γονείς μου, επί τρία χρόνια δεν...»

φαίη σκορδά

Η αποκάλυψη της Φαίης ήρθε μετά την ερώτηση της Σάσας Σταμάτη, αν την έχει φλερτάρει γυναίκα

«Έχει χρόνια που έγινε… Ήταν λίγο αμήχανο, αλλά κολακευτικό γιατί οι γυναίκες, ανεξαρτήτως του επιλογών τους, έχουν έναν άλλο τρόπο που σε προσεγγίζουν, πιο γλυκό», είπε η Σκορδά, με μια αμηχανία. Και πρόσθεσε ότι η εν λόγω γυναίκα ήταν Ελληνίδα και το φλερτ δεν έγινε κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου. Ούτε, όμως, απάντησε αν πρόκειται για δημοσιογράφο και το “πέσιμο” έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης.

«Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρη γιατί δεν προχώρησε σε κάτι ξεκάθαρο, ότι μου έχει συμβεί κι άλλες φορές, όχι μόνο μία…», είπε στο τέλος η Φαίη.

Ανατροπή – βόμβα: Ποιoς είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας;

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί κατά καιρούς σχετικά με τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά (η πλευρά της παρουσιάστριας).

Πάντως, ο γνωστός παρουσιαστής έχει εξηγήσει δημόσια γιατί χώρισε και μάλλον αυτό θα πρέπει να κρατήσουμε όλοι, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια πλέον.

Αναλυτικά η απάντησή του στο περιοδικό Down Town που βάζει τέλος στα σενάρια:

“Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Ούτε από τη δική μου μεριά ούτε από τη μεριά της Φαίης. Γιατί τότε γράφτηκαν πολλά και καλό θα είναι κάποια πράγματα να τα ξεκαθαρίσουμε. Δεύτερον, δεν υπάρχει τώρα καμία κόντρα και δεν υπήρχε ποτέ. Γράφεται παντού και απορώ, γιατί δεν αντιδρώ και δεν κάνω μηνύσεις, ότι έχει μπει η εισαγγελία και ρυθμίζει τις περιουσίες μας. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα χρημάτων μεταξύ μας. Το οικονομικό κομμάτι το είχαμε λύσει πριν χωρίσουμε. δεν τέθηκε ποτέ θέμα «αυτά είναι τα δικά μου, αυτά είναι τα δικά σου». Δεν χωρίσαμε επειδή πάψαμε να αγαπάμε και να εκτιμάμε ο ένας τον άλλον.

Ανατροπή – βόμβα: Ποιoς είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας;

Κάποια στιγμή κάτι τελειώνει σε ένα ζευγάρι. Άλλωστε, όλα τελειώνουν. Εγώ την αγαπάω τη Φαίη και πιστεύω ότι και η Φαίη με αγαπάει και φυσικά τη θεωρώ μια εξαιρετική μάνα. Αλλά προφανώς κάτι μας τελείωσε, για να περάσει σε ένα άλλο στάδιο η σχέση δύο ανθρώπων.

Σε κάθε σχέση είναι πιθανόν να φύγει το πάθος της αρχής. Ενδεχομένως να έγινε αυτό και στη δική μας σχέση. Αυτό το βασικό στοιχείο που εξομαλύνει τις σχέσεις. Και όταν εκλείπει το στοιχείο αυτό σε ένα ζευγάρι, δημιουργούνται κόντρες γιατί βγαίνουν οι διαφορές στην επιφάνεια. Έτσι, αντί να ζούμε σε ένα σπίτι με εντάσεις, θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να ζούμε ξεχωριστά και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Και εμείς, αλλά κυρίως τα παιδιά”.

Πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να τα πει…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share