Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εξομολόγηση ψυχής από Γιώργο Λιάγκα: «Όταν χώρισαν οι γονείς μου, επί τρία χρόνια δεν...»

Τι αποκάλυψε;

23 Μαΐου 2022 08:12
Εξομολόγηση ψυχής από Γιώργο Λιάγκα: «Όταν χώρισαν οι γονείς μου, επί τρία χρόνια δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συγκινητική εξομολόγηση είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας πριν έναν χρόνο στο Πρωινό με αφορμή την εξίσου συγκλονιστική εξομολόγηση της Νικολέττας Μαυρίδη του Survivor 4 για τον χωρισμό των γονιών της.

O παρουσιαστής μίλησε για τα δικά του βιώματα αφού οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν επτά ετών. «Θέλω να πω κάτι αν μου επιτρέπετε… Πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές. Όταν εγώ ήμουν στην ηλικία της Νικολέτας, πριν από 20 χρόνια, όποιο παιδί βίωνε αντίστοιχες καταστάσεις, χώριζαν οι γονείς του… Εγώ όταν χώρισαν οι γονείς μου, ήμουν 7 χρονών, επί τρία χρόνια δεν βγήκα να παίξω με άλλα παιδάκια γιατί ντρεπόμουν να τους πω ότι χώρισαν οι γονείς μου.

Γιώργος Λιάγκας

Θεωρούσα ότι ήταν κάτι πολύ κακό, ντρεπόμουν πάρα πολύ που οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι και θυμάμαι να είμαι ένα παιδί πολύ μοναχικό. Καθόμουν σε ένα παράθυρο, σε ένα σπίτι που έπαιζα μόνος μου, και έβλεπα τα άλλα παιδιά να παίζουν στον Υμηττό που μεγάλωσα κι εγώ ντρεπόμουν να βγω. Οι γονείς μου δεν είχαν την λογική που έχουν σήμερα οι γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους ότι δεν είναι κάτι κακό και ότι δεν φταις εσύ γι’ αυτό που συμβαίνει.

Τότε ντρεπόμασταν εμείς και τώρα βγαίνουν τα παιδιά και καλά κάνουν και εξομολογούνται αυτό που έχουν βιώσει για να μη φοβούνται και άλλοι άνθρωποι που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις. Κάνουν πολύ καλά και το λένε. Σαν μήνυμα είναι πολύ καλό που προβάλλονται τέτοιες απόψεις από την τηλεόραση και από ανθρώπους που δεν είναι παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρει ότι ο χωρισμός των γονιών του τον έχει στιγματίσει. Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι οι καβγάδες της εποχής εκείνης τον σημάδεψαν πολύ και τον έκαναν να υποσχεθεί στον εαυτό του ότι η δική του οικογένεια θα είναι δεμένη και δεν θα περάσουν τα παιδιά του το ίδιο. Κάτι που έχει καταφέρει αφού παρά τον χωρισμό τους με τη Φαίη Σκορδά διατηρούν καλές σχέσεις και είναι συνεργάτες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share