Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022

Ποιος Χατζηγιάννης; Στην αγκαλιά πασίγνωστου ηθοποιού η Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό (photo)

Τρυφερές στιγμές για την παρουσιάστρια

22 Μαΐου 2022 12:11
Ποιος Χατζηγιάννης; Στην αγκαλιά πασίγνωστου ηθοποιού η Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει χωρίσει εδώ και μήνες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και μοιάζει να βρίσκεται στα καλύτερά της, με την απόφαση αυτή που πήρε μαζί με το γνωστό τραγουδιστή να την έχει ανανεώσει.

Η γνωστή παρουσιάστρια συνεχίζει, αρχικά, σε μια εξαιρετική πορεία στα επαγγελματικά της, με το «Ρουκ Ζουκ» να κάνει «θραύση» στη μεσημεριανή ζώνη.

Οι φίλοι της και... η ιδιαίτερη ανάρτηση

Στην προσωπική της ζωή μπορεί να μην έχουμε δει κάποιον άνδρα να έχει «εισβάλει», έχοντας περάσει πάνω από μια δεκαετία στο πλευρό του Χατζηγιάννη, αλλά μια φωτογραφία αναρτήθηκε στο Instagram της με το συνάδελφό της και ηθοποιό, Γιάννη Καπελέρη.

«Καλή εβδομάδα είπαμε;», έγραψε στη λεζάντα ο Καπελέρης, με τους δύο να είναι αγκαλιά. Η φιλία τους, άλλωστε, είναι γνωστή και η Μακρυπούλια έχει διαλέξει αυτό τον καιρό να περνά τον χρόνο της μαζί με κοντινά της πρόσωπα.

Μακρυπούλια Καπελέρης

Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια σχέσης!

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», δήλωσαν οι Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια στην εφημερίδα "Espresso”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού. Όμως, ακόμα και μετά τον χωρισμό τους πήγαινε στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Άνω Γλυφάδα, εκεί δηλαδή που συζούσε το ζευγάρι, για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν θα μείνει στο ίδιο σπίτι που συγκατοικούσε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά σκοπεύει να πάει σε άλλο, πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο τρέφουν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον κάτι που αναμένεται να συνεχισθεί παρά τον χωρισμό τους. Άλλωστε δεν είναι κρυφό το πόσο έχει σταθεί ο ένας στον άλλον όλα αυτά τα χρόνια. Το έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ο Μ. Χατζηγιάννης, ότι η Ζέτα του στάθηκε σαν βράχος σε δύσκολες στιγμές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share