Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

Πολύ πριν τον Αθερίδη: Με αυτόν τον πασίγνωστο ηθοποιό ήταν ζευγάρι για 3 χρόνια η Σμαράγδα Καρύδη!

Τον ξέρουν όλοι!

20 Μαΐου 2022 10:06
Πολύ πριν τον Αθερίδη: Με αυτόν τον πασίγνωστο ηθοποιό ήταν ζευγάρι για 3 χρόνια η Σμαράγδα Καρύδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τελευταία χρόνια η Σμαράγδα Καρύδη φαίνεται πως έχει βρει τον άνθρωπο της στο πρόσωπο του Θοδωρή Αθερίδη και πλέον βιώνει την απόλυτη προσωπική ευτυχία στο πλευρό του.

Παρ' όλα αυτά, ο Θοδωρής Αθερίδης δεν ήταν ο μόνος ηθοποιός με τον οποίο είχε σχέση η Σμαράγδα Καρύδη. Η ίδια στα νεανικά της χρόνια, όταν ακόμα φοιτούσε στη σχολή ήταν ζευγάρι με έναν πασίγνωστο ηθοποιό του σήμερα.

Δείτε επίσης: «Οδοστρωτήρας» η Σμαράγδα Καρύδη: Αποκαλύψεις για την περίοδο πριν γνωρίσει τον Θοδωρή Αθερίδη

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη!

Μαρκουλάκης Καρύδη

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και διατηρούσαν δεσμό για τρία χρόνια. Παρά τον χωρισμό έχουν εξαιρετικές σχέσεις και μέχρι σήμερα κάνουν κολλητή παρέα.

Σάλος με την ερωτική σκηνή της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη - «Αρχίσαμε κάποια στιγμή να...»

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε ένα μικρό flashback και είχε... πικάντικες αποκαλύψεις να πραγματοποιήσει σχετικά με τον Θοδωρή Αθερίδη και μια ερωτική σκηνή μαζί του.

Η Σμαράγδα Καρύδη, μίλησε για τον ρολο της στη σειρά «Φίλα τον βάτραχό σου», αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από τα γυρίσματα.

Η αποκάλυψη της Καρύδη για την... ξεχωριστή σκηνή με τον Αθερίδη

«Η σειρά αγαπήθηκε γιατί ήταν μια ερωτική ιστορία και είχαμε ωραία χημεία με τον Θοδωρή ως ζευγάρι. Από τον ρόλο μου θυμάμαι ότι γενικά βασανιζόμουν μέχρι που γνώρισα τον έρωτα. Οι πολύ αστείες σκηνές στη σειρά ήταν συνήθως αυτές με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Αυτοσχεδιάζει διαρκώς», ανέφερε η ηθοποιός, εξαίροντας παράλληλα και τον Γιάννη Ζουγανέλη.

«Ο κόσμος έβλεπε τη σειρά, είχε μεγάλη επιτυχία, παρόλα αυτά με φωνάζαν «Ντάλια»», σχολίασε χιουμοριστικά, και χωρίς να ξεχνά τον αγαπημένο ρόλο της «Ντάλιας», στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Στο Παρά 5».

«Σε μια ερωτική σκηνή με τον Θοδωρή, τα λόγια μας φαίνονταν αστεία και αρχίσαμε να μιλάμε σαν τον Παπανδρέου και τον Καραμανλή. Η σκηνή παίχτηκε έτσι», πρόσθεσε σχετικά με τη συνεργασία της με τον Θοδωρή Αθερίδη, με τον οποίο έχει σημειώσει και εντάσεις.

«Από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς, θυμάμαι έναν γάμο που τον κάναμε άνοιξη και δεν μπορούσα να κάνω το γύρισμα γιατί είχα μια τρομερή αλλεργία! Σε όλο το γύρισμα έκλαιγα και σταματάγαμε. Ήταν ένα δράμα αυτός ο γάμος», κατέληξε στις δηλώσεις της, η Σμαράγδα Καρύδη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share