Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Οδοστρωτήρας» η Σμαράγδα Καρύδη: Αποκαλύψεις για την περίοδο πριν γνωρίσει τον Θοδωρή Αθερίδη

Τι ανέφερε;

17 Μαΐου 2022 16:06
«Οδοστρωτήρας» η Σμαράγδα Καρύδη: Αποκαλύψεις για την περίοδο πριν γνωρίσει τον Θοδωρή Αθερίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σμαράγδα Καρύδη πριν μερικούς μήνες είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «ΟΚ!» και είχε προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με τον Θοδωρή Αθερίδη, αλλά και τα μαθήματα ζωής που έχει πάρει από αυτόν.

Δείτε επίσης: Πέτρινος παράδεισος δίπλα στη θάλασσα: Το εξοχικό σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα

Σε αυτή τη σχέση τι σου έχει δώσει ο Θοδωρής που δεν είχες πριν;

Πάρα πολλά. Κατανόηση και υπομονή. Πριν γνωρίσω τον Θοδωρή ήμουν πιο απότομη, πιο ανυπόμονη, πιο ανασφαλής. Γενικά, με έχει κάνει να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου. Επειδή με πιστεύει ο ίδιος πολύ, πιστεύω πια και εγώ σε μένα. Ο Θοδωρής είναι πάρα πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Κι αυτό μου έχει κάνει τρομακτική εντύπωση. Δεν ετεροκαθορίζεται, ούτε τον νοιάζει τόσο τι θα πουν οι άλλοι. Και την ίδια στιγμή είναι ανοιχτός στην κριτική. Μπορείς να του πεις οτιδήποτε και να μην καταρρακωθεί. Δηλαδή έχει ακούσει «τέρατα» και λέει «εντάξει, μωρέ…». Τον Θοδωρή τον θαυμάζω σε πολλά πράγματα και, κυρίως, για τη μεγάλη του καλοσύνη. Κι αυτό δεν είναι κάτι που το συναντάς συχνά. Κι όμως, είναι το πιο βασικό!

Σμαράγδα Καρύδη Αθερίδης

Εσύ, αντίστοιχα, τι έχεις δώσει στον Θοδωρή;

Χορεύω και τραγουδάω κάθε πρωί! (Γελάει.) Τι να πω, πρέπει να ρωτήσεις τον ίδιο για αυτό, αλλά νιώθω ότι περνάει ωραία μαζί μου.

Τα κοινά σας όνειρα φτάνουν μέχρι τα βαθιά γεράματα;

Όνειρα για βαθιά γεράματα αποφεύγεις να κάνεις γιατί δεν σου αρέσει και η εικόνα σου στα βαθιά γεράματα. Οπότε δεν το σκέφτομαι έτσι. Αλλά γενικά ως «μαζί» λειτουργούμε στα πάντα. Και ζούμε και μαζί.

Δίνεις την εντύπωση μιας πολύ κουλ και χαλαρής γυναίκας. Είσαι όντως έτσι;

Είμαι χαλαρή, μπορεί να χάσω την ψυχραιμία μου με τα «μικρά» της καθημερινότητας –να μην έχω φαγητό ενώ πεινάω ή να βιάζομαι να φτάσω κάπου και να έχει κίνηση στον δρόμο– αλλά δεν αφήνω να με φρικάρουν τα ασήμαντα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share