Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Πέτρινος παράδεισος δίπλα στη θάλασσα: Το εξοχικό σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα

Είναι υπέροχο!

29 Απριλίου 2022 08:50
Πέτρινος παράδεισος δίπλα στη θάλασσα: Το εξοχικό σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σπίτι όνειρο, ένας πέτρινος παράδεισος στην πανέμορφη Αίγινα δίπλα στη θάλασσα. Δείτε πως είναι το εξοχικό σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη, ότι ακριβώς χρειάζεται ο καθένας για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις...

Με την ευκαιρία δες εδώ το σπίτι του Λευτέρη Πανταζή.

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι γυναίκα του καλοκαιριού και αυτό, μπορεί κανείς εύκολα να το καταλάβει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και από τις αμέτρητες φωτογραφίες που ανεβάζει από τις καλοκαιρινές της περιπέτειες.

Η θάλασσα και ο ήλιος, είναι δύο από τις μεγάλες της αγάπες. Μάλιστα, με κάθε ευκαιρία, η ηθοποιός συνηθίζει να “δραπετεύει” στην Αίγινα και στο εξοχικό της σπίτι. Η Σμαράγδα λατρεύει και την Αίγινα και τα τοπία της. Κάθε φορά που πηγαίνει, φροντίζει να απολαμβάνει κάθε σπιθαμή του εξοχικού της σπιτιού είτε είναι μόνη, είτε είναι με φίλους. Επίσης, δεν παραλείπει ποτέ να ανεβάσει φωτογραφίες, κι έτσι εμείς έχουμε καταφέρει να “μπούμε” στο εξοχικό της.

Το σπίτι της είναι πραγματικά ένα όνειρο. Βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα και έχει έναν τεράστιο κήπο. Είναι πέτρινο, η ηθοποιός όμως έχει φροντίσει να βάλει και ξύλινες λεπτομέρειες, τοποθετώντας ξύλινα έπιπλα κήπου και κάνοντας το έτσι ακόμα πιο καλοκαιρινό. Φυσικά, από ένα τέτοιο σπίτι δε θα μπορούσε να λείπει και η αντίστοιχη πισίνα. Τι κι αν μένει δίπλα στη θάλασσα, η Σμαράγδα Καρύδη φαίνεται πως πολύ συχνά προτιμά την πισίνα του σπιτιού της.

Δες σχετικές φωτογραφίες

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share