Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη έκανε την αποκάλυψη: "Η σχέση μας με τον πατέρα μου είναι..."

Όλα όσα είπε!

19 Μαΐου 2022 08:48
Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη έκανε την αποκάλυψη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην παρέα του "The 2Night Show", βρέθηκε χθες ο γοητευτικός γιος του Γιώργου Παπαδάκη, όπου ο Γρηγόρης τον υποδέχτηκε θερμά και συζήτησαν μεταξύ άλλων για τη σχέση του δημοσιογράφου Φοίβου Παπαδάκη με τον πατέρα του.

Παράλληλα, δείτε εδώ τον μεγάλο γιο του Γιώργου Παπαδάκη.

Τα κακοπροαίρετα σχόλια

«Θα απαντήσω με ένα παράδειγμα. Εγώ πήγα γυμνάσιο και λύκειο στη γερμανική σχολή Αθηνών. Είναι πολύ δύσκολο σχολείο, που για να μπεις στην έκτη δημοτικού, δίναμε πέντε τεστ. Απαιτούσαν πολύ διάβασμα και μελέτη. Εγώ εκείνη την περίοδο σαν παιδάκι διάβασα πάρα πολύ και πέρασα.

Τις πρώτες ημέρες στο σχολείο, που ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος κι αγχωμένος σε ένα νέο περιβάλλον, υπήρχαν κάποια λίγα παιδιά που μου έλεγαν ευθέως ότι ο πατέρας σου πλήρωσε για να μπεις στο σχολείο. Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ αλλά μου έγινε αμέσως μάθημα να ξέρω τι να παίρνω σοβαρά και τι όχι. Δηλαδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν από το ένα αυτί κι από το άλλο να βγαίνουν» σημείωσε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Η άποψη του Φοίβου για την συνεργασία με τον πατέρα του

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, δήλωσε την επιθυμία του να δει στην τηλεόραση μαζί Φοίβο και Γιώργο Παπαδάκη.

"Καταρχάς, πόσα ζευγάρια έκαναν ζευγάρια μαζί... και είδαμε πως κατέληξαν.... Η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι σχέση πατέρα γιου... δεν μπορεί να αλλάξει αυτό, θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να είμαστε ξαφνικά συνεργάτες," απάντησε ο Φοίβος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share