Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν τον βλέπουμε ποτέ: Αυτός είναι ο μεγάλος γιος του Γιώργου Παπαδάκη - Τον απέκτησε στον πρώτο γάμο

Ελάχιστα γνωρίζουμε για τον Κωνσταντή Παπαδάκη

21 Απριλίου 2022 11:51
Δεν τον βλέπουμε ποτέ: Αυτός είναι ο μεγάλος γιος του Γιώργου Παπαδάκη - Τον απέκτησε στον πρώτο γάμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι απόλυτα ευτυχισμένος στο γάμο του, έχοντας και τρία παιδιά, με τον έναν να ασχολείται με τη δημοσιογραφία και τον άλλο με τη μουσική, προερχόμενοι από το γάμο με την Τίνα Παπαδέλλη, αλλά τον πιο μεγάλο να μην εμφανίζεται συχνά.

Για τον Κωνσταντή Παπαδάκη, όμως, μίλησε ο Φοίβος, ο μεσαίος εκ των τριών του γνωστού παρουσιαστή, για τον οποίο υπήρξαν εσχάτως αντιδράσεις. Ο νεαρός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον αδελφό του, που είναι από τον πρώτο γάμο του πατέρα του, μην κρύβοντας και τη λατρεία στο πρόσωπό του.

Φοίβος Παπαδάκης για Κωνσταντή

Τα λόγια του Φοίβου για τη μητέρα και τα αδέλφια του

«Η μητέρα μου η Τίνα, είναι η άλλη πλευρά του εαυτού μου. Με έκανε λογικό, εργατικό, υπομονετικό (μεγάλη αρετή) και κυρίως κοσμοπολίτη. Μου άνοιξε τους ορίζοντες. Με δική της προτροπή, ταξιδέψαμε πολύ. Έχω πάει στη Νέα Υόρκη, έχω πάει και στη Βουλγαρία. Εχω δει τον κόσμο από κοντά, σε κάθε κοινωνικοοικονομική εκδοχή του. Η μάνα μου είναι η πιο δυνατή μάνα. Δεν είναι και εύκολο να διαχειρίζεσαι 4 Παπαδάκηδες στο ίδιο σπίτι.

Έχω δύο αδελφούς. Ο Κωνσταντής είναι από τον πρώτο γάμο του πατέρα μου, κάτι που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θα έπρεπε να αποτελεί πρόβλημα. Ήταν και είναι ο μεγάλος μου αδελφός, το πρότυπο μου και ο άνθρωπος που μου έμαθε πολλά. Ο Ιάσονας, ο μικρός μου αδελφός, είναι ο άνθρωπος για τον οποίο θα έδινα τη ζωή μου χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας πραγματικός καλλιτέχνης, που σίγουρα θα καταφέρει να γράψει τη δική του ιστορία στη μουσική. Είναι ο άνθρωπος που όποτε έχω ανάγκη είναι εκεί», είπε σε τελευταίες του δηλώσεις.

Credits κεντρικής φωτογραφίας: Στέλιος Μισίνας/Eurokinissi

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share