Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Εκατομμύρια, ακίνητα και επιχειρήσεις: Αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσουν τα παιδιά του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Πώς θα μοιραστεί σύμφωνα με την απόφασή τους;

16 Μαΐου 2022 11:20
Εκατομμύρια, ακίνητα και επιχειρήσεις: Αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσουν τα παιδιά του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, εξαργυρώνοντας παράλληλα και την επιτυχία τους, όπου καταπιάστηκαν.

Ο γνωστός μουσικός, που αναμένει και την επιστροφή του αδελφού του, εργάστηκε στη μουσική βιομηχανία για 32 χρόνια και συγκέντρωσε μια περιουσία σε ακίνητα και επενδύσεις. Θέλει να διασφαλίσει ότι τα παιδιά του θα είναι εξασφαλισμένα για το μέλλον, γι' αυτό και προσφέρει το σπίτι του ως δώρο και όχι μόνο.

Έτσι αποφάσισαν να μοιράσουν την περιουσία τους

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο τραγουδιστής αποφάσισε να μοιράσει την περιουσία που έχει «χτίσει» μέσα στα χρόνια στα τέσσερα παιδιά του. Φυσικά, η «μοιρασιά» αυτή δεν αφορά το σήμερα, αλλά το τι θα πάρει καθένα από τα παιδιά στο μέλλον, αφότου ενηλικιωθούν.

Έτσι, η βίλα στο Νέο Βουτζά μοιράζεται ανάμεσα στα δύο αγόρια του, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα, ενώ στα δύο κορίτσια, την Αριάδνη και την Αναστασία πηγαίνει το πλαϊνό οικόπεδο, εκεί όπου υπάρχουν και τα θερμοκήπια της οικογένειας.

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη κληρονομιά

Το σπίτι στην Κέρκυρα, που έχει ο τραγουδιστής λόγω της καταγωγής του πηγαίνει στα κορίτσια και ένα μεγάλο οικόπεδο που έχει ο τραγουδιστής να μοιράζεται στα αγόρια.

Στο Βόλο τώρα, ο τραγουδιστής έχει αγοράσει μια έκταση πολλών στρεμμάτων, στην οποία δημιουργεί μια επιχειρηματική επένδυση, παραγωγής ενέργειας. Αυτό θα μοιραστεί από 25% σε κάθε παιδί, με την επικαρπία να μένει στη μητέρα τους, την Κάτια Ζυγούλη.

Το άγνωστο ποσό μετρητών θα μοιραστεί ισόποσα στα παιδιά, ενώ σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον ίδιον, τη διαχείριση θα έχει η Κάτια Ζυγούλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share