Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ψάχνει σανίδα σωτηρίας η Αθηνά Ωνάση: Αυτά είναι τα μόνα έσοδα της κληρονόμου

Την ίδια ώρα έχει χάσει μεγάλο μέρος της περιουσίας της

15 Μαΐου 2022 10:08
Ψάχνει σανίδα σωτηρίας η Αθηνά Ωνάση: Αυτά είναι τα μόνα έσοδα της κληρονόμου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση έχει περάσει από πολλές προσωπικές τραγωδίες, αφορώντας και το οικονομικό κομμάτι, με την ίδια να χάνει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας της, είτε εκούσια είτε ακούσια, αναζητώντας τρόπο να μείνει όρθια.

Αγέλαστη και σχεδόν πάντα σοβαρή, η Αθηνά προσπαθεί εδώ και χρόνια να ξεφύγει από την βαριά κληρονομιά της οικογένειας Ωνάση. Ζώντας μακριά από τα φλας της δημοσιότητας, παλεύει να μην γίνεται ποτέ της «θέμα». Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πολύ λίγα είναι γνωστά για εκείνη.

Από τις ελάχιστες πληροφορίες που έχουμε για εκείνη, είναι το πάθος της για τα άλογα και την ιππασία και φυσικά, για τον πλούτο που έχει στην κατοχή της.

Παρά τα περιουσιακά της στοιχεία και το γεγονός ότι εξαιτίας τους δεν χρειάζεται να δουλέψει ποτέ της, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται αν έχει νέα έσοδα και από πού προέρχονται αυτά. Σύμφωνα με τα περισσότερα δημοσιεύματα του ελληνικού και του ξένου Τύπου, η Αθηνά Ωνάση αυτή την στιγμή κερδίζει χρήματα μέσα από τις επενδύσεις της με στρατηγική και μεθοδικότητα στα άλογα επίδειξης.

Η γυναίκα που την χώρισε από τον Αλβάρο

Την γυναίκα που ευθύνεται για τον χωρισμό του Αλβάρο με την Αθηνά Ωνάση βρήκαν βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Αυτό γιατί αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου βόμβα ότι ο λόγος του χωρισμού φημολογείται ότι ήταν η απιστία του Αλβάρο σε βάρος της Αθηνάς Ωνάση, η οποία μάλιστα λέγεται πως ήταν μια Ισπανίδα.

Αυτή είναι η γυναίκα που χώρισε Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο

Ο ίδιος ο Αλβάρο δηλώνει συντετριμμένος, γιατί- όπως είπε αποκλειστικά στην εφημερίδα Freddo – δεν θέλει να να χωρίσουν με την Αθηνά Ωνάση:

«Αυτό που μπορώ να σου πω τώρα είναι ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Αγαπάω τη γυναίκα μου πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια φρικτή στιγμή.

Είμαι συντετριμμένος. Πραγματικά όμως θα παλέψω με όλη μου την καρδιά και την ψυχή γι’αυτό. Για την αγάπη μου…» είπε στη Freddo.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share