Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βυθίστηκε στο πένθος η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σπαρακτική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της

Τι αποκάλυψε για τον χαμό του;

13 Μαΐου 2022 11:15
Βυθίστηκε στο πένθος η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σπαρακτική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σπάνια εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της έκανε στον «αέρα» της εκπομπής Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για όσα έζησε η ίδια την περίοδο που έχασε τον πατέρα της με αφορμή τη συνέντευξη της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας της.

Δείτε επίσης: «Kαυτό» ατύχημα στον αέρα του Happy Day: Με «εκρηκτικό» φόρεμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο δυστύχημα και μίλησε για τη φοβία που της προκλήθηκε μετά από αυτό, την οποία προσπάθησε να ξεπεράσει μέσα από ψυχανάλυση.

«Εγώ αυτό που έπαθα τότε που χάθηκε ο μπαμπάς μου έτσι ξαφνικά σε τροχαίο δυστύχημα, είναι ότι πέρασα μια περίοδο που μπορεί να έπαιρνα τη μαμά μου να μην το σήκωνε, να ξαναέπαιρνα σε μισή ώρα και πάλι να μην το σήκωνε. Μπορεί να είχε δουλειά ή να είχε ξεχάσει το τηλέφωνο. Κατευθείαν έμπαινα σε αρνητικές σκέψεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τι έχει πάθει, γιατί δεν το σηκώνει, που είναι, τι συμβαίνει; Αυτό το δούλεψα με ψυχανάλυση σιγά – σιγά γιατί σε πιάνει αγωνία επειδή έχεις ακούσει κάποια στιγμή από ένα τηλέφωνο ότι κάτι δε πήγε καλά με κάποιον άλλον» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τα «κάρφωσε» όλα για το γάμο της η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτό που με μαγεύει στον Θέμη Σοφό είναι η...»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Δανάης Παππά για τη σχέση με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, και το ενδεχόμενο του γάμου, η παρουσιάστρια του «Happy Day», Σταματίνα Τσιμτσιλή, έκανε για πρώτη φορά μια αποκάλυψη για τους πρώτους μήνες της σχέσης της με τον Θέμη Σοφό.

Δείτε επίσης: Εκείνη 39 ετών ενώ ο σύζυγός της... Η διαφορά ηλικίας της Σταματίνας Τσιμτσιλή με το Θέμη Σοφό

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα είπε:

«Εμένα κάποια στιγμή όταν βγαίναμε με τον Θέμη στις αρχές, μετά από κάποιο καιρό μου λέει "Πάρε ένα κλειδί του σπιτιού". Και λέω "Μα να έχω κλειδί του σπιτιού, δεν πειράζει άστο". Το είχα και λίγο άγχος. Αφού, μου λέει, είναι και δικό σου σπίτι. Όταν σου λέει έτσι ο άλλος, δε σου λέει θέλω να σε παντρευτώ, κατευθείαν. Το δουλεύει. Αν εσύ ανταποκριθείς σημαίνει ότι κι εσύ συναινείς και θες. Οπότε δημιουργείται σιγά σιγά το έδαφος».

Τσιμτσιλή Σοφός

Ο φλογερός έρωτας, ο γάμος και τα παιδιά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η παρουσιάστρια μιλά συχνά για εκείνον και την όμορφη σχέση τους που μένει αναλλοίωτη στον χρόνο, ενώ δε διστάζει να εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό της προς το πρόσωπό του.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello» είχε αναφέρει: «Θαυμάζω πολλά σε εκείνον, αυτό όμως που με μαγεύει στον Θέμη είναι η μαεστρία με την οποία ισορροπεί ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή. Από τη μια είναι δυναμικός, εκρηκτικός, απόλυτος στη δουλειά του, και από την άλλη στο σπίτι είναι ο πιο γλυκός, τρυφερός και δοτικός άνθρωπος του κόσμου. Έχει τρομερή αυτοκυριαρχία, σε αντίθεση μ’ εμένα που, αν δεν είμαι καλά στο γραφείο, τρώγομαι με τα ρούχα μου και στο σπίτι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share