Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Δεν τελείωσε τίποτα»: Η δήλωση του Τόνυ Μαυρίδη έξω από τα δικαστήρια - Τραγικές ώρες για την Έλενα Παπαρίζου (Video)

«Την επόμενη φορά ίσως πούμε κάτι παραπάνω»

12 Μαΐου 2022 17:09
«Δεν τελείωσε τίποτα»: Η δήλωση του Τόνυ Μαυρίδη έξω από τα δικαστήρια - Τραγικές ώρες για την Έλενα Παπαρίζου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναβολή για τις 25 Μαΐου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης της μήνυσης που έχει καταθέσει η Έλενα Παπαρίζου εναντίον του πρώην συντρόφου της.

Υπενθυμίζουμε πως η τραγουδίστρια σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» μηνύει τον Τόνυ Μαυρίδη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ΄ εξακολούθηση.

Το πρώην ζευγάρι, όπως είναι γνωστό βρίσκεται εδώ και χρόνια σε δικαστική διαμάχη. Το μεσημέρι της Τετάρτης, τόσο η τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου όσο και ο Τόνυ Μαυρίδης αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες κατά την αποχώρησή τους από την Ευελπίδων.

«Δεν έχω τίποτα να σας πω παιδιά. Θα τα πούμε μετά τις 25, δεν τελείωσε τίποτα. Την επόμενη φορά ίσως πούμε κάτι παραπάνω» ήταν τα μόνα λόγια που είπε ο Τόνυ Μαυρίδης στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Δείτε το βίντεο:

Θα πάθετε πλάκα: Αυτή είναι η μητέρα της Έλενας Παπαρίζου

Μπορεί η Έλενα Παπαρίζου να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πρόσωπα της οικογένειάς της, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν μας τα... έχει παρουσιάσει μέσα από τα social media.

Αρκετοί ρωτάτε πως είναι εμφανισιακά η μητέρα της Έλενας Παπαρίζου και εμείς τρυπώσαμε στο προφίλ της τραγουδίστριας και την βρήκαμε! Συγκεκριμένα πρόκειται για post από περασμένη γιορτή της μητέρας της Έλενας!

«Μάνα είναι μόνο μία. Σήμερα η μαμά μου γιορτάζει διπλά. Και επειδή γεννήθηκε σαν σήμερα και επειδή είναι της Αγίας Ευφροσύνης. Όταν τη σκέφτομαι ή βλέπω φωτογραφίες της σκέφτομαι μόνο 1 πράγμα. Ζωή», έγραψε σε φωτογραφία που είχε ποστάρει στο Instagram!

«Σε ευχαριστώ που μου χάρισες τη ζωή, και σου χρωστάω πολλά. Μαμά, σ’ αγαπώ περισσότερο από ποτέ…», συμπλήρωσε η Ελενα Παπαρίζου στο προφίλ της.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Η Έλενα Παπαρίζου έκανε baby μπότοξ - Αυτό είναι το νέο της πρόσωπο

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share