Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Κλέλια Ρένεση: Απίστευτο ξέσπασμα της γνωστής ηθοποιού!

Δείτε την ανάρτησή της στο Facebook

8 Μαΐου 2022 19:14
Κλέλια Ρένεση: Απίστευτο ξέσπασμα της γνωστής ηθοποιού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κλέλια Ρένεση ξέσπασε για την κίνηση της δημάρχου της Γαύδου να γκρεμίσει τις καλύβες στις οποίες μένουν ερημίτες.

Η γνωστή ηθοποιός, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το παρακάτω κείμενο:

«Μαθαίνουμε ότι στην Γαύδο αποφασίστηκε το ξερίζωμα των μόνιμων κατασκηνωτών και σήμερα κιόλας ξηλώθηκαν πολλές καβάτζες. Αυτό το καταφύγιο των άγριων πετούμενων, των ποιητών, των ονειροπόλων, των ασυμβίβαστων, των ερημιτών, των φυσιολατρών, των μοναχών φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του.

Δείτε επίσης: «Φάουλ» Αντώνη Κανάκη και ΑΝΤ1 με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Οκ, το εμπεδώσαμε. Όλοι θα πρέπει να παραθερίζουμε σε οργανωμένα κλουβιά, να δροσιζόμαστε στη θάλασσα σε σειρά προτεραιότητας, να πληρώνουμε και για τον ήλιο που μας κοιτάει και βεβαίως να είμαστε φρόνιμοι, συνεπείς και φιλήσυχοι πολίτες και προπάντως υπέροχοι ΠΕΛΑΤΕΣ.

Μαθαινουμε οτι στην Γαυδο αποφασίστηκε το ξερίζωμα των μονιμων κατασκηνωτών, κ σημερα κιολας ξηλωθηκαν πολλες καβατζες.....

Posted by Klelia Renesi A on Saturday, May 7, 2022

Όλους τους παραδείσους της χώρας μας να τους δίνουμε απλόχερα σε μεγαλοεπενδυτές που θα φέρουν φράγκα και έτσι να μην μείνει μία θέση κάτω απ’ τον ήλιο που μας χάιδεψε παρά μόνο αν τους τα ακουμπάμε» έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Όταν έγραψα τον στίχο «την γαύδο να την κλέψουμε από τον χάρτη» έκανα μια ευχή να μην φτάσουν εκεί οι «καθωσπρεπισμοί» της άρρωστης βαριά κοινωνίας μας. Όπως φαίνεται δεν έπιασε… Το τραγούδι αυτό το έγραψα κάτω από τον κέδρο που με φιλοξενούσε με τα πόδια μου βαθιά χωμένα στην άμμο, συνδεδεμένη με τη γη που με αγκάλιαζε… χωρίς κλειδιά, χωρίς σκεπή, χωρίς ρεύμα, χωρίς φως… ελεύθεση. Σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρεθώ μιλάω για το όσα μου έμαθε αυτό το νησί. Για μένα και για σένα. Μεγάλο κρίμα».

Απασφάλισε η Κλέλια Ρένεση για την Νατάσα Μποφίλιου: «Μόνο αυτό σας φταίει; Πότε γίναμε τόσο υπέροχοι σκλάβοι;»

Με ένα μακροσκελές κείμενο στον λογαριασμό της στο Instagram η Κλέλια Ρένεση που δε διστάζει ποτέ να εκφράσει ανοιχτά την άποψή της, θέλησε να πάρει θέση στον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την Νατάσα Μποφίλιου και την απόφασή της να συμμετάσχει στην αντιπολεμική συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Παράλληλα, η Κλέλια Ρένεση, εξέφρασε τη δική της δυσαρέσκεια για την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, να κηρύξει εμπάργκο σε Ρώσους καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share