Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τη Γαία Μερκούρη: Topless η «πεθερά» του Άγγελου Λάτσιου (photos)

Η φωτογραφία από τα 90s με αφορμή τα γενέθλιά της

8 Μαΐου 2022 10:59
Σούσουρο με τη Γαία Μερκούρη: Topless η «πεθερά» του Άγγελου Λάτσιου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η «πεθερά» του Άγγελου Λάτσιου και μητέρα της Γαίας, Δωροθέα Μερκούρη, είχε τα γενέθλιά της και δέχτηκε πολλές ευχές από τους followers στο Instagram.

Ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε ήταν και αυτή της αδελφής της, Αλεξάνδρας Μερκούρη, η οποία γύρισε τον χρόνο πίσω και δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες τους από τα 90s.

Δείτε επίσης: Κοντά σε αυτό που λατρεύει να κάνει ο Άγγελος Λάτσιος: Αυτή είναι η δουλειά των ονείρων της Γαίας Μερκούρη

«Χρόνια πολλά Δωροθέα! Σε ευχαριστώ που πάντα με κάνεις να γελάω και που είσαι μια αληθινή αδελφή. Σε αγαπώ» σημείωσε η Αλεξάνδρα Μερκούρη.
Σε μία από τις φωτογραφίες βλέπουμε τις δύο αδελφές να ποζάρουν τόπλες στον φακό του Τάκη Διαμαντόπουλου.
Δείτε το ποστ:

Να' ταν τα νιάτα δύο φορές: Η απίθανη εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη - «Όταν ήμουν μικρή…» (Video)

Πλησιάζει η γιορτή της μητέρας και η Ελένη Μενεγάκη ανυπομονεί τόσο να γιορτάσει η ίδια, όσο να γιορτάσει και την μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου που δεν κρύβει πως υπεραγαπά.

Την Κυριακή 8/5 είναι δηλαδή μια διπλή γιορτή για την παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: To μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για να αδυνατίσει - Το κάνει κάθε φορά για να χάσει κιλά (video)

μενεγάκη ελένη

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την γιορτή της μητέρας

«Η μαμά είναι χιλιάδες πράγματα μαζί» έχει δηλώσει η Ελένη στο παρελθόν. Η ίδια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, του 19χρονου Άγγελου, της 17χρονης Λάουρας, της 14χρονης Βαλέριας και της 7χρονης Μαρίνας.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή της, ανέφερε: «Από μικρά παιδιά δεν ξεχνάμε αυτή τη μέρα, από παιδιά έχουμε μάθει να φτιάχνουμε άλλος μία κάρτα, με δωράκια, με μία αγκαλιά… και η κάθε μανούλα παίρνει το καλύτερο δώρο, την ικανοποίηση ότι το παιδί της το μεγαλώνει σωστά… Η μαμά τι περιμένει; Οι μανάδες δεν περιμένουμε τίποτα, οπότε ότι και να σου δώσει το παιδί σου σε κάνει να πετάς, να πετάς από χαρά»!

Και συνέχισε λέγοντας η Ελένη Μενεγάκη: «Όταν ήμουν μικρή, είναι απίστευτο αυτό που θα σας πω, της αγόραζα ένα μαγιό και ένα κραγιόν και της μαμάς μου δεν της άρεσαν καθόλου αυτά…»!

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share