Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

To μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για να αδυνατίσει - Το κάνει κάθε φορά για να χάσει κιλά (video)

Τι αποφεύγει να τρώει η παρουσιάστρια;

5 Μαΐου 2022 16:48
To μυστικό της Ελένης Μενεγάκη για να αδυνατίσει - Το κάνει κάθε φορά για να χάσει κιλά (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz, αν όχι η πιο λαμπερή. Όλα αυτά τα χρόνια, η παρουσιάστρια έχει επενδύσει στην εμφάνισή της και προσπαθεί πάντα να διατηρείται σε άψογη σιλουέτα. Εδώ μπορείτε να δείτε το θαυματουργό μείγμα της Ελένης Μενεγάκη για την κυτταρίτιδα

Η αλήθεια είναι ότι είναι λάτρης του καλού φαγητού, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια και προσπαθεί να αντιστέκεται στους αγαπημένους της πειρασμούς.

Ξεκίνησε διατροφή η Ελένη Μενεγάκη

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε στον αέρα της σημερινής 5/5 εκπομπής πως αυτό το καιρό προσπαθεί να ελέγχει τι τρώει προκειμένου να φορέσει τα αγαπημένα της μαγιό για τις διακοπές της που θα πάει με τον Ματέο Παντζόπουλο (δείτε εδώ το σκάφος τους) για αυτό και έφαγε ψάρι που έφτιαξε ο Γιώργος Παπακώστας αλλά και έπειτα υποδέχθηκε διατροφολόγο για να μιλήσουν για τις δίαιτες.

Η παρουσιάστρια λοιπόν ανέφερε μεταξύ άλλων πως το είναι το δύσκολο πράγμα για εκείνη όταν κατά διαστήματα προσπαθεί να μαζευτεί για να χάσει δύο με τρία κιλά.

«Όταν θέλω να μαζευτώ το δράμα μου είναι οι υδατάνθρακες! Έχω παρακολουθήσει και έχω προσέξει όταν σταματάω τα ζυμαρικά και θέλω να μπω σε πρόγραμμα, βλέπω αλλαγή στο σώμα μου. Γιατί το μακαρόνι είναι τρεις με τέσσερις φορές τη βδομάδα στη διατροφή μου…».

H Πωλίνα Γιαννιώτη, η διαιτολόγος – διατροφολόγος που ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή μίλησε για το πώς μπορούμε να χάσουμε βάρος με σωστό τρόπο ενόψει καλοκαιριού. «Ο Μάιος είναι ιδανικός μήνας και στο κομμάτι των διατροφικών αλλαγών».

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share