Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Μαρίνα Σπανού: Αυτή είναι η κόρη του Ερμή από το "Άκρως Οικογενειακόν"

Είναι κούκλα!

5 Μαΐου 2022 21:50
Μαρίνα Σπανού: Αυτή είναι η κόρη του Ερμή από το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία από της μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης ήταν το "Άκρως Οικογενειακόν", η επιτυχία του ANT1, που όλοι έχουμε παρακολουθήσει αμέτρητες φορές.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς και ο Ερμής, ο δίδυμος γιος της οικογένειας, ο κατά κόσμον Χρήστος Σπανός έχει μεγαλώσει και έχει αποκτήσει την δικιά του οικογένεια.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ πως είναι σήμερα τα παιδιά από την επιτυχημένη σειρά "Άκρως Οικογενειακόν".

Ο "Ερμής" μας σύστησε τηλεοπτικά την 20χρονη κόρη του, Μαρίνα Σπανού. Οι δυο τους αναφέρθηκαν στην πρώτη τους επαγγελματική συνεργασία, στη σχέση τους και πώς ο κόσμος τους… περνάει για αδέλφια.

«Νομίζω πως όχι μόνο αγαπάει αυτή τη δουλειά η Μαρίνα, είναι η αποστολή της πια» δήλωσε ο Χρήστος Σπανός, με την 20χρονη να συμπληρώνει πως «δεν θα μπορούσα να συνεχίσω αν δεν υπήρχε τόση υποστήριξη από το σπίτι μου».

Ο ηθοποιός αναφερόμενος στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, που προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη, αποκάλυψε πως η κόρη του δεν ήθελε να τον βλέπει καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί ότι τα άλλα παιδιά τον έβλεπαν μικρό ενώ ήταν πατέρας της.

«Στη Μαρίνα προσπάθησα να είμαι ο μπαμπάς που θα ήθελα να έχω» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην Άννα Πανταζή.

Όπως εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Χρήστος Σπανός, όταν είδε τη Μαρίνα να τραγουδά στην Αεροπαγίτου και έβλεπε τους περαστικούς να την ακούνε είπε «κάτι καλό θα συμβεί».

Δείτε το βίντεο

Μάλιστα, η πανέμορφη Μαρίνα Σπανού, έχει βγάλει τα δικά της τραγούδια, τα οποία είναι ωραία.

Ακούστε εδώ ένα τραγούδι της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share