Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν το περιμέναμε όσο να πεις: Αυτή η συνεργασία έμεινε αξέχαστη στην Άντζελα Δημητρίου (Video)

Τι αποκάλυψε;

5 Μαΐου 2022 09:34
Δεν το περιμέναμε όσο να πεις: Αυτή η συνεργασία έμεινε αξέχαστη στην Άντζελα Δημητρίου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή MEGA STAR η Άντζελα Δημητρίου.

Η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, λίγο πριν την εμφάνισή της στο «Σπίτι με το MEGA» μιλά για όλους και για όλα.

Δείτε επίσης: «Ήταν πολύ δύσκολα με την Άντζελα Δημητρίου...» - «Κάρφωσε» την τραγουδίστρια για τη σχέση τους ο Στάθης Αγγελόπουλος

«Είναι πάρα πολύ λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με τα νυχτερινά κέντρα αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Σχετικά με τη συνεργασία που θα της μείνει αξέχαστη σημειώνει:

«Η συνεργασία που μου έχει μείνει αξέχαστη είναι με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Δεν το πίστευα ότι συνεργαζόμουν μαζί του. Ήταν και θα είναι πάντα ένας θρύλος. Άλλη μια συνεργασία που έκανα και αισθάνομαι δέος, είναι αυτή με τον Σταμάτη Σπανουδάκη».

Η Άντζελα Δημητρίου αναφερόμενη στα μουσικά ριάλιτι είπε ότι θα έβλεπε τον εαυτό της ως coach σε παρόμοιο πρόγραμμα.

«Θα έβλεπα τον εαυτό μου ως coach σε talent show. Έχω βοηθήσει πολλά παιδιά και πιο πρόσφατα τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα. Από τη νέα γενιά τραγουδιστών ξεχωρίζω τις Μέλισσες, τον Σταν και τον Νίκο Οικονομόπουλο».

«Θύελλα» αντιδράσεων για την Άντζελα Δημητρίου: Ο μεγάλος καβγάς και το χαστούκι σε πασίγνωστο τραγουδιστή

Η Άντζελα Δημητρίου είναι γνωστό πως έχει «εκρηκτικό» ταμπεραμέντο και, κάποτε, μια φήμη είχε κυκλοφορήσει σχετικά με συνάδελφό της, τον οποίο φερόταν να έχει χαστουκίσει μετά από μεγάλο καβγά, με την ίδια να «καρφώνει» και πρώην σύζυγό της.

Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διάλυση του σχήματος στη Θεσσαλονίκη με την Άντζελα Δημητρίου, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν υπεύθυνο.

Η απάντηση του Χολίδη για το χαστούκι

Ειδικά το γεγονός ότι έφαγε χαστούκι από την Άντζελα Δημητρίου ήταν μια ανακρίβεια που τον στεναχώρησε και τον θύμωσε πολύ. Ο ίδιος το διέψευσε κατηγορηματικά: «Στα 17 χρόνια που είμαι τραγουδιστής δε μου έχει ξανατύχει να σταματήσει μαγαζί πέντε ώρες πριν την πρεμιέρα. Θα ήμασταν με τον Γιώργο Γιαννιά, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την Άντζελα Δημητρίου. Χρεώθηκα εγώ όλο το έργο. Ότι μάλωσα με την Άντζελα και έφαγα χαστούκι. Ανακοινώθηκε στον Γιώργο Γιαννιά, όχι σε μένα, ότι τελικά δε θα γίνει το σχήμα», είπε ο Χρήστος Χολίδης.

«Το πρώτο που γράφτηκε ήταν ότι έφαγα χαστούκι από την Άντζελα και μάλωσα με την Άντζελα. Αυτό που με ενόχλησε αφάνταστα ήταν ότι χρεώθηκα εγώ το κλείσιμο του μαγαζιού. Έλεγαν ότι άφησα άνεργους στη Θεσσαλονίκη και πήγα στη Βανδή και διασκέδαζα. Οπότε, με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου έλεγαν “τι έκανες ρε; Πήγες και μάλωσες κι έμεινε ο κόσμος χωρίς δουλειά;”. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε εμένα, να με πάρουν οι γονείς μου και να μου πουν αυτά. Δε μάλωσα ποτέ με την Άντζελα. Δεν άφαγα κανένα χαστούκι. Δε συνέβη ποτέ, είναι αστεία όλα αυτά» εξήγησε ο Χρήστος Χολίδης. Και κατέληξε: «Δεν θα πουλήσω την ψυχή μου για δίσκους, λεφτά και επιτυχίες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share