Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παντρεύεται στο «Σασμό», παντρεύεται και στην πραγματική ζωή: Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πρωταγωνίστρια της σειράς

Σε πελάγη ευτυχίας με τον αγαπημένο της - Θα καλέσει... όλο το cast

4 Μαΐου 2022 10:28
Παντρεύεται στο «Σασμό», παντρεύεται και στην πραγματική ζωή: Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πρωταγωνίστρια της σειράς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο «Σασμός» είναι η επιτυχία της χρονιάς για φέτος στην ελληνική τηλεόραση και οι ηθοποιοί της άδραξαν μια μεγάλη ευκαιρία, μέσω της οποίας έχουν αρκετή αναγνωρισιμότητα, με συνέπεια να αποκαλύπτονται πτυχές της προσωπικής τους ζωής.

Μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς του Alpha, μάλιστα, δείχνει να ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι είναι ήδη μαζί εδώ και δύο χρόνια και δείχνει έτοιμο για το επόμενο «βήμα» στη ζωή του.

Ο γάμος της ηθοποιού και... η ανατροπή στη σειρά

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, τη βασική πρωταγωνίστρια γνωστή και ως «Αργυρώ», και το σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα, αδελφό του ηθοποιού Αποστόλη. Στο πρόσωπό του η Χριστίνα έχει βρει την απόλυτη ευτυχία και όλα δείχνουν, σύμφωνα με το «Yes Magazine», ότι... θα φάμε κουφέτα.

Yes Magazine γάμος Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Όπως αναφέρεται, ο αγαπημένος της, σε μια από τις εξορμήσεις τους, έκανε την εξομολόγησή του. «Με αγαπάς και σε αγαπώ, τι περιμένουμε λοιπόν;», της είπε, με την Χειλά Φαμέλη να συγκινείται ιδιαίτερα από την κίνησή του. Ένα χαμόγελο, ένα φιλί και δεν χρειάστηκε να ειπωθεί τίποτα άλλο.

Το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο και φαίνεται πως θα προχωρήσουν σύντομα στα του μυστηρίου, το οποίο και επιθυμούν να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καλώντας όλους τους συναδέλφους της Χριστίνας και δίνοντας... άρωμα «Σασμού». Υπενθυμίζουμε, ότι στη σειρά έχει δεχθεί την πρόταση γάμου του «Σταύρου», σε μια νέα ζωή στα Ιωάννινα, αν και οι νέες εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share