Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: Έτσι περνάει τις μέρες του μετά τον χωρισμό από την Καινούργιου - Οι γυναίκες στο πλευρό του (photos)

Το έριξε στα...

29 Απριλίου 2022 12:43
Χαμός με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: Έτσι περνάει τις μέρες του μετά τον χωρισμό από την Καινούργιου - Οι γυναίκες στο πλευρό του (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα ταξίδια φαίνεται πως το έχει ρίξει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου. Το ζευγάρι προσπαθεί να ξεπεράσει τη διάλυση της σχέσης του, καθώς δεν ήταν και λίγο διάστημα μαζί.

Ο γνωστός εφοπλιστής βρέθηκε στην Μύκονο την περίοδο του Πάσχα και μια φωτογραφία στο Instagram του πρόδωσαν τις αιθέριες υπάρξεις που είχε στο πλευρό του. Σημειώνεται πως και η Κατερίνα Καινούργιου το ίδιο διάστημα είχε ταξιδέψει, αλλά στις Σπέτσες.

Μάλιστα, αυτό δεν είναι το πρώτο ταξίδι που κάνει μετά τον χωρισμό από την παρουσιάστρια, καθώς έχει βρεθεί επίσης στο Παρίσι και την Κοπεγχάγη.

Δείτε φωτογραφίες:

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: Τι αποκάλυψε για τον νέο σύντροφο που της χρεώνουν

Η Κατερίνα είχε πει συγκεκριμένα για τον νέο έρωτα που της χρεώνουν:

«Και τώρα είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες μ' έναν υποτίθεται νέο σύντροφο και εικάζουν. Υπάρχει κι ένα όριο, όχι για μένα αλλά για την οικογένειά μου, για τον άνθρωπο που μπορεί να γράφουν, δεν γράφουν ούτε όνομα ούτε τίποτα, πρώην της Ηλιάκη... Και η Ηλιάκη έχει οικογένεια, έχει παιδί, δηλαδή πόση αθλιότητα;»

Πριν από λίγες ημέρες, γνωστό περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου στις οποίες βρισκόταν σε ένα μαγαζί με τον Γιάννη Μυγδαλά -που τυγχάνει να είναι πρώην σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη- κάνοντας λόγο για νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz.

Όμως η Κατερίνα Καινούργιου, όχι μόνο δεν διέψευσε τις φήμες περί σχέση, αντίθετα χθες βράδυ ανέβασε ένα story μέσα από το προσωπικό της instagram account μαζί με τον Γιάννη Μυγδαλά, κάνοντας mention το όνομά του.

Σούσουρο με τη Κατερίνα Καινούργιου - Το story που φούντωσε τις φήμες για νέο ειδύλλιο

Η Κατερίνα βρέθηκε χθες βράδυ με φίλους της στα γενέθλια της Κατερίνας Λιόλου, στο μαγαζί όπου τραγουδά. Η κοινή εμφάνιση με τον Γιάννη Μυγδαλά, όπως είναι λογικό πυροδότησε σχόλια σχετικά με το αν είναι μαζί ή όχι, με την ίδια την παρουσιάστρια να μη δίνει σημασία για όσα μπορεί να πουν (συνηθισμένη είναι εξάλλου σε τέτοια σχόλια όπως λέει), απολαμβάνοντας την καλή της παρέα και διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας.

To story της Κατερίνας Καινούργιου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share