Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σάλος με τη Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που δε θα συγχωρήσει ποτέ τους γονείς της

Τι αποκάλυψε για τη σχέση που έχουν;

29 Απριλίου 2022 11:02
Σάλος με τη Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που δε θα συγχωρήσει ποτέ τους γονείς της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά έδωσε μια νέα συνέντευξη όπου για πρώτη φορά μίλησε για τη σχέση της με τους γονείς της και το γεγονός ότι δεν την στήριξαν όταν εκείνη αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και όχι να σπουδάσει Νομική.

Η παρουσιάστρια και fashion expert, μίλησε για την ζωή, την καριέρα, την οικογένειά της αλλά και την πολυσυζητημένη μεγάλη επιστροφή της στο GNTM.

Δείτε επίσης: Παλάτι με... ρόδες: Το αυτοκίνητο της Βίκυς Καγιά είναι ένα όνειρο που λίγοι μπορούν να αποκτήσουν!

γονείς Βίκυ Καγιά

Όπως είπε, μιλώντας σε podcast του Gossip-tv.gr, όταν συνειδητοποίησε πως η Νομική δεν ήταν δικό της όνειρο αλλά της οικογένειάς της, αποφάσισε στην ηλικία των 18 ετών να φύγει στο εξωτερικό. Ωστόσο βρίσκει αδικαιολόγητη την στάση της οικογένειάς της.

"Ούτε γράμμα δεν μου στέλνανε. Δεν τους δικαιολογώ γιατί, αφού ήταν αυτή η δικιά μου η απόφαση, η εμμονή να κάνω Νομική επειδή κάτι μπορεί να αρέσει σε κάποιον γονιό ή κάποια οικογένεια δεν τους δικαιολογώ.

Εγώ θα είμαι δίπλα στην Μπιάνκα και στον Κάρολο, σε ό,τι θέλει να κάνει, φυσικά και θα βοηθήσω να καταλάβει πιο είναι το σωστό αλλά θα την αφήσω να το δοκιμάσει", ανέφερε.

"Δεν ξέρω αν θα άφηνα την Μπιάνκα να μην σπουδάσει, αλλά σίγουρα δεν θα ήθελα να σπουδάσει κάτι που θέλω εγώ. Η Νομική δεν ήταν δικό μου όνειρο, ήταν της φαμίλιας και είχα πείσει κι εγώ τον εαυτό μου ότι πρέπει να κάνω αυτό. Κατάλαβα ότι δεν το θέλω, μόλις ξεκίνησα το μόντελινγκ".

Σχετικά με την άγνοια που δηλώνουν πολλά νέα παιδιά, εξήγησε πως την εκνευρίζει. "Όταν μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο, δεν μπορείς να είσαι άσχετος. Τα νέα παιδιά είναι τυχερά, έχουν το Google, πανεύκολο. Όταν ξεκινάς δεν πειράζει να μην γνωρίζεις, αλλά μετά είναι δικό σου το λάθος αν δεν γνωρίζεις μεγάλους φωτογράφους, ζωγράφους γλύπτες κλπ".

Η Βίκυ Καγιά μίλησε επίσης για την περίοδο που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το μόντελινγκ επειδή το δέρμα της έγινε χάλια. "Ήταν στο μεγάλο μου φόρτε. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν δεν γινόταν αυτό, αλλά δεν έχει και καμία σημασία, γιατί για να έγινε, υπήρχε κάποιος λόγος και έπρεπε να πάρω κι εγώ σοβαρά μαθήματα και αποφάσεις για την ζωή μου", είπε.

Η επιστροφή στο GNTM

Τέλος, μιλώντας για την επιστροφή της στο GNTM, δήλωσε συγκινημένη με την ανταπόκριση του κόσμου.

"Με συγκινεί πάρα πολύ, γιατί είμαι πολύ της αμερικάνικης άποψης "ουδείς αναντικατάστατος”. Εκτιμώ όλους τους συνεργάτες μου, δεν έχω να συγκρίνω κάτι με κανέναν. Μια χαρά τα έλεγε η Ισμήνη. Η αγάπη του κόσμου με βάζει σε έναν τρόπο σκέψης, κι αυτό είναι μήνυμα προς όλα τα παιδιά, πως όταν δουλεύεις σκληρά χωρίς απαιτήσεις, ακολουθείς τις οδηγίες και βάζεις την δική σου προσωπική ταυτότητα, κάποια στιγμή αυτό εκτιμάται και δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share