Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Λιώνει» για το γιο της η Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το ακριβό δώρο που του έκανε

Του έχει αδυναμία!

29 Απριλίου 2022 10:42
«Λιώνει» για το γιο της η Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το ακριβό δώρο που του έκανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περήφανη μαμά είναι η Τατιάνα Στεφανίδου για τα παιδιά της, ενώ τον τελευταίο καιρό η προσοχή της έχει δοθεί στο γιο της Νικόλα Ευαγγελάτο, καθώς σπουδάζει στο Λονδίνο και βρίσκεται μακριά από το πατρικό του σπίτι.

Ως γονείς ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι, αν αναλογιστεί κανείς το δώρο που έκαναν στην μοναχοκόρη τους για την ενηλικίωσή της.

Βέβαια, ο γνωστός δημοσιογράφος είναι πιο αυστηρός στη διαπαιδαγώγησή τους και μάλιστα τα παιδιά τους ήταν ο μόνος λόγος που τον έκανε να μαλώσει έντονα με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Στεφανίδου γιος

Ο νεαρός Νικόλας Ευαγγελάτος έχει αδυναμία στα καλά ρούχα και έτσι η μητέρα του δεν του έχει χαλάσει σχεδόν ποτέ χατίρι. Όταν ο ίδιος βρισκόταν ακόμη στο σχολείο και πριν φύγει για σπουδές στο εξωτερικό, η γνωστή παρουσιάστρια του είχε κάνει ένα ακριβό δώρο, που δεν ήταν άλλο από ένα ποιοτικό μπουφάν γνωστής εταιρείας.

Μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου δε δίστασε να ξοδέψει ένα υπέρογκο ποσό για την αγορά του, καθώς το ρούχο έκανε 400 ευρώ. Σίγουρα δεν τα λες και λίγα!

Υπόθεση Πάτρας: 2.500.000 ευρώ αποζημίωση ζητούσαν Πισπιρίγκου-Δασκαλάκης από τους δημοσιογράφους! Ευαγγελάτος, Λαμπρόπουλος και Κατερινόπουλος μέσα στη λίστα (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Με ένα αποκλειστικό- αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ξεκίνησε σήμερα το «Πρωινό» σε σχέση με την υπόθεση της Πάτρας. Το φως δεν έχει φανεί ακόμη στην άκρη του τούνελ για τη διαλεύκανσή της, όμως κάθε μέρα γίνονται γνωστές νέες πληροφορίες. Παράλληλα, εικόνες από την Πρωτομαγιά του 2019 ήρθαν στο φως, λίγο μόλις καιρό μετά τον θάνατο της Μαλένας, όπου απεικονίζεται ο Μάνος Δασκαλάκης να ψήνει στην αυλή του σπιτιού τους!

Από εχθές λοιπόν ο Γιώργος Αναστασόπουλος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αποκάλυψε πως ο Μάνος κρατούσε αρχικά υποστηρικτική στάση στη Ρούλα λόγω των αποζημιώσεων που θα ζητούσαν.

Σήμερα ο συνεργάτης της εκπομπής Τάσος Τεργιάκης, αποκάλυψε τη λίστα με τους δημοσιογράφους, στους οποίους είχε στοχεύσει το ζευγάρι και θα έκανε αγωγές για όσα έλεγαν δημόσια για την υπόθεση και τα παιδιά τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αλλά και ο Θανάσης Κατερινόπουλος βρισκόταν στην περιβόητη λίστα και θα ζητούσαν 500 χιλιάδες ευρώ από τον καθένα ξεχωριστά.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share