Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αβάσταχτες ώρες για την Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε...» (Video)

«Όσο με ζορίζω παθαίνω ψυχοσωματικά, κάνω και ψυχοθεραπεία»

28 Απριλίου 2022 23:34
Αβάσταχτες ώρες για την Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Love It» παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Παπουτσάκη κι αναφέρθηκε στην σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην οποία πρωταγωνιστεί, στην συνεργασία της με τον Μελέτη Ηλία αλλά και την οικογένειά της.

Δείτε επίσης: Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει πόσο κόστιζε το νυφικό της ντύσιμο - Θα πάθετε πλάκα!

«Είμαστε όλοι περήφανοι που συμμετέχουμε στη σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια”. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς, αλλά δεν έφυγα, το πήγα ως το τέλος. Όσο με ζορίζω παθαίνω ψυχοσωματικά, κάνω και ψυχοθεραπεία» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Μιλάω πολύ για τα παιδιά μου, είμαι γραφική μαμά. Είναι πολύ ωραίο να είμαι με τρεις άντρες μέσα στο σπίτι, τα λατρεύω τα αγόρια μου. Προσπαθώ να είμαι πάντα κοντά στα παιδιά μου, είμαι πολύ ενοχική όμως», είπε η ηθοποιός.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Με τον Μελέτη Ηλία έχουμε φοβερή χημεία, είναι εξαιρετικός και τον αγαπώ πολύ. Μας έχει πάει πολύ καλά αυτή η συνεργασία».

Δείτε όσα δήλωσε:

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο λόγος που δεν αποκάλυψε τα ονόματα των ανθρώπων που την παρενόχλησαν (vid)

Στο Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη με την ηθοποιό να κάνει μεταξύ άλλων και μια αναφορά στους λόγους που δεν γνωστοποίησε τα ονόματα των ανθρώπων που την παρενόχλησαν.

«Δεν είχε μεγάλο νόημα για την δική μου παρενόχληση γιατί δεν είναι ενεργοί αυτοί οι δύο άνθρωποι. Δεν είναι γνωστοί. Καταγγέλεις σίγουρα μία εξουσιαστική συμπεριφορά ανθρώπων… Αισθάνομαι πως έχω ανοιχτεί στο συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν ήταν τυχαίο ότι έγινε την στιγμή που ο κόσμος ήταν πολύ πιεσμένος… Έσκασε ένα πολύ κακό σπυρί. Τα πράγματα θα αλλάξουν, η νέα γενιά έχει άλλη παιδεία είναι πιο δουλεμένη» είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Για τα σχόλια που δέχθηκε, όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω, όταν άκουσα σκληρές κριτικές. Δεν έχω κάνει ποτέ κάποια άλλη δουλειά. Η δουλειά αυτή για μένα είναι κάτι πολύ παραπάνω, είναι επικοινωνία, έχει χαρά, έχει αγάπη, έχει και άλλα… Είναι υπαρξιακό το θέμα.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share