Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει πόσο κόστιζε το νυφικό της ντύσιμο - Θα πάθετε πλάκα!

Δεν θα το πιστεύετε!

27 Νοεμβρίου 2021 16:31
Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει πόσο κόστιζε το νυφικό της ντύσιμο - Θα πάθετε πλάκα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ήταν καλεσμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει ότι το νυφικό – φόρεμα που φόρεσε την ημέρα του γάμου της κόστισε μόλις…100 ευρώ.

«Δεν ήταν ακριβώς νυφικό, ήταν ένα φόρεμα… Κόστισε 100 ευρώ κι 20 ευρώ τα παπούτσια… Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ. Μέσα στην εκκλησία είχε δύο φωτογράφους αλλά ο ένας δεν ήταν δικός μας κι όταν τον κατάλαβαν, δεν πέρασε πολύ καλά. Τον κυνήγησαν. Ενώ του είχαμε πει ότι δεν μπορεί να βγάλει. Δεν είχε ανακοινωθεί κάπου, απλά μαθεύτηκε από στόμα σε στόμα. Διέρρευσαν φωτογραφίες έναν μήνα αργότερα», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Ο σύζυγός μου είναι άνθρωπος που θα πάρει κάτι πολύ καλό. Και το δικό μου καλό ήταν αλλά από την απλή συλλογή της σχεδιάστριας. Εγώ είμαι λίγο ψιλικατζού. Είναι μεγάλη μου χαρά να πάρω κάτι και με δέκα ευρώ. Vintage πολύ», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

παπουτσάκη-1

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο λόγος που δεν αποκάλυψε τα ονόματα των ανθρώπων που την παρενόχλησαν (vid)

Στο Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη με την ηθοποιό να κάνει μεταξύ άλλων και μια αναφορά στους λόγους που δεν γνωστοποίησε τα ονόματα των ανθρώπων που την παρενόχλησαν.

«Δεν είχε μεγάλο νόημα για την δική μου παρενόχληση γιατί δεν είναι ενεργοί αυτοί οι δύο άνθρωποι. Δεν είναι γνωστοί. Καταγγέλεις σίγουρα μία εξουσιαστική συμπεριφορά ανθρώπων… Αισθάνομαι πως έχω ανοιχτεί στο συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν ήταν τυχαίο ότι έγινε την στιγμή που ο κόσμος ήταν πολύ πιεσμένος… Έσκασε ένα πολύ κακό σπυρί. Τα πράγματα θα αλλάξουν, η νέα γενιά έχει άλλη παιδεία είναι πιο δουλεμένη» είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Για τα σχόλια που δέχθηκε, όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω, όταν άκουσα σκληρές κριτικές. Δεν έχω κάνει ποτέ κάποια άλλη δουλειά. Η δουλειά αυτή για μένα είναι κάτι πολύ παραπάνω, είναι επικοινωνία, έχει χαρά, έχει αγάπη, έχει και άλλα… Είναι υπαρξιακό το θέμα.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share