Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βαθιά συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου: Η ανατριχιαστική ανάρτηση με τους γονείς της που έχουν πεθάνει

“Με πιάνει η καρδιά μου”

27 Απριλίου 2022 19:41
Βαθιά συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου: Η ανατριχιαστική ανάρτηση με τους γονείς της που έχουν πεθάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, που παρουσιάζει την εκπομπή “Τι λες τώρα” στο Mega δημοσίευσε φωτογραφίες των γονιών της που έχουν “φύγει” από τη ζωή αλλά και άλλων συγγενών της.

Παράλληλα σχολίασε το γεγονός ότι παλαιότερα δε γελούσε ο κόσμος στις φωτογραφίες, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα για Ειρήνη, στη σκιά του ρωσο-ουκρανικού πολέμου.

“Ο ξάδερφος μου ο Γιώργος, μου έστειλε πριν λίγο αυτές τις φωτογραφίες. Βλέπω τους γονείς μου, τους θείους μου, τα ξαδέρφια μου, με πιάνει η καρδιά μου. Παρατηρώ πως παλιότερα οι άνθρωποι όταν έβγαιναν φωτογραφίες δε γελούσαν, ίσως απλώς κάπως χαμογελούσαν. Στεκόμασταν εκεί με μια περίεργη αμηχανία, χωρίς πόζες, χωρίς φίλτρα, κάπως σαν να ήμασταν μ έναν τρόπο υποχρεωμένοι να το κάνουμε για να τελειώνουμε. Ευτυχώς που το κάναμε. Έστω κι έτσι. Τώρα πια όλα είναι διαφορετικά. Ωστόσο εκτιμώ αυτήν τη δωρικότητα. Κρύβει μέσα της μια λιτότητα και μια μεγαλοπρέπεια που λείπει ή έστω μου λείπει. Επίσης σκέφτομαι: δες μας, είμαστε ενωμένοι και σε καιρό ειρήνης. Έτσι πρέπει να είναι οι άνθρωποι παντού. Ενωμένοι σε Ειρήνη”, έγραψε στην ανάτρησή της η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram

Ποιος Κατσούλης; Στο εξωτερικό για άλλον άνδρα η Κατερίνα Καραβάτου

Στο εξωτερικό βρέθηκε τις τελευταίες μέρες η Κατερίνα Καραβάτου, με την ίδια να παραδέχεται πως βρέθηκε εκεί... για την χάρη ενός άλλου άνδρα.

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μόνη της, συγκεκριμένα, στη Γαλλία, ώστε να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης στις διακοπές του Πάσχα, μιας και τον τελευταίο χρόνο δεν πέρασε και λίγες δυσκολίες, όπως ο χωρισμός με τον Κρατερό Κατσούλη, ή οι θάνατοι της μητέρας και της θείας της.

Τα λόγια της Καραβάτου για το ταξίδι και... τον άνδρα που έψαχνε

Η κάμερα του «Πρωινού» τη βρήκε στο αεροδρόμιο κι εκείνη παραδέχθηκε, ότι βρισκόταν στη Γαλλία. «Πήγα... για τον Μακρόν βασικά. Να δω πώς είναι η κατάσταση εκεί και τι συμβαίνει. Πέρα από την πλάκα, δεν ήθελα να πάω σε καμία από τις δύο ιδιαίτερες πατρίδες μου, ήθελα να πάω να ηρεμήσω λίγο», ανέφερε.

Η Καραβάτου, εν συνεχεία, απάντησε σχετικά με το ελληνικό Πάσχα, το οποίο λατρεύει, αλλά και τα παιδιά της, τονίζοντας πως θα σπεύσει να τσουγκρίσει μαζί τους τα αβγά, που έβαψαν μαζί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share