Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο εξωτερικό η Κατερίνα Καραβάτου: Το πρώτο Πάσχα μακριά από τον Κρατερό Κατσούλη - Πού ταξίδεψε (photos)

Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια

24 Απριλίου 2022 10:26
Στο εξωτερικό η Κατερίνα Καραβάτου: Το πρώτο Πάσχα μακριά από τον Κρατερό Κατσούλη - Πού ταξίδεψε (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάσχα με άρωμα… Γαλλίας κάνει φέτος η Κατερίνα Καραβάτου! Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε στο Παρίσι για να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Όπως είναι λογικό μετά το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη και την απώλεια της μητέρας της, η ίδια θέλησε να ξεσκάσει.

Δείτε επίσης: Μαθεύτηκε μετά από πολλά χρόνια: Η άγνωστη σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό (photos)

Η Κατερίνα Καραβάτου βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου, με την οποία εκτός από στενές φίλες είναι και κουμπάρες, καθώς η γνωστή booker μοντέλων έχει βαφτίσει τον γιο της Αρίωνα.

Η παρουσιάστρια του Mega έχει μαγευτεί από το Παρίσι και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έκανε μια μικρή ξενάγηση στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Δείτε φωτογραφίες:

καραβάτου παρίσι καφέ

καραβάτου παρίσι κτίριο

καραβάτου παρίσι μαγαζιά

καραβάτου παρίσι δρόμος

πάσχα καραβάτου παρίσι

Ποια Κατερίνα Καραβάτου; Με αυτή την ηθοποιό θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας ο Κρατερός Κατσούλης

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός είχε κάποτε σχέση με συνάδελφό του, η οποία πλέον δεν συμμετέχει σε κάποιο σήριαλ στην τηλεόραση, αλλά την εποχή που ήταν μαζί, υπήρξε αρκετά αναγνωρίσιμη

Ο Κρατερός Κατσούλης για χρόνια είχε σχέση με την ηθοποιό, Εύα Κοτανίδη, ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη, αφού πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους θα κατέληγε σε γάμο.

Κρατερός κατσούλης κοτανίδου

Τότε δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό, λόγω πιεσμένου προγράμματος, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως πρόσφατα ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε πως με την Κατερίνα Καραβάτου είχε φτάσει σε σημείο να βλέπονται περισσότερο στην εκπομπή, παρά εκτός της δουλειάς τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share