Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαθεύτηκε μετά από πολλά χρόνια: Η άγνωστη σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό (photos)

Το γνωρίζατε;

19 Απριλίου 2022 12:50
Μαθεύτηκε μετά από πολλά χρόνια: Η άγνωστη σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές είναι οι σχέσεις της ελληνικής showbiz που για χρόνια παραμένουν άγνωστες και ξαφνικά μαθαίνονται. Μία από αυτές είναι της Κατερίνας Καραβάτου με έναν πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό.

Δείτε επίσης: «Γι' αυτό χωρίσαμε: Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν...» - Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιο

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι εδώ και χρόνια μια από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες παρουσιάστριες, με την ίδια μάλιστα να έχει μια συγγένεια, που ελάχιστοι γνωρίζουν, με κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό, την οποία και είχε αποκαλύψει ο τελευταίος.

Με αφορμή την προ τριετίας παράσταση «Οδύσσεια» της Σοφίας Σπυράτου, όπου πρωταγωνιστούσαν ο Στέλιος Μάινας και ο Γιώργος Χριστοδούλου, είχαν παρευρεθεί στο έργο αρκετοί διάσημοι, όπως η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Η παρουσία του πρώην ζευγαριού, όμως, είχε έναν λόγο παραπάνω.

Καραβάτου Κρατερός
(ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI)

Η σχέση που δε γνωρίζαμε με τον Στέλιο Μάινα

Όπως αποκάλυψε λίγο μετά το τέλος μιλώντας στις κάμερες ο Στέλιος Μάινας, με την Κατερίνα Καραβάτου δεν γνωρίζονται μόνο ως ηθοποιός και παρουσιάστρια, αλλά έχουν συγγενική σχέση.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα του είναι ξαδέρφη με την Κατερίνα Καραβάτου, που μεταξύ άλλων έκανε και πρόσφατα μια αποκάλυψη, και όπως είπε «τη φωνάζω ξαδέρφη και την Κατερίνα, εξ αγχιστείας. Ευτυχώς η Κρήτη είναι ένα μεγάλο χωριό και επικοινωνούμε ευτυχώς». Αυτό το τελευταίο αφορά στην καταγωγή της γυναίκας του που είναι από το νησί.

Στέλιος Μάινας
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

«Η αγάπη είναι...» - Το μήνυμα του Κρατερού Κατσούλη μετά τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για την αγάπη μέσα από ορισμένους στίχους.

Οι τελευταίες μέρες είναι εξαιρετικά δύσκολες για τον Κρατερό Κατσούλη καθώς η μητέρα του νοσηλεύτηκε και μάλιστα χειρουργήθηκε, ενώ γενικότερα, τους τελευταίους μήνες η ζωή του άλλαξε σημαντικά καθώς ανακοίνωσε το οριστικό διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, ενώ την ίδια στιγμή αποχώρησε και από την εκπομπή που παρουσίαζε.

Η ζωή του ωστόσο συνεχίστηκε και όπως φαίνεται... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

πηγή κεντρικής εικόνας: (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share