Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ήταν για χρόνια στο πλευρό κορυφαίας τραγουδίστριας: Αυτή ήταν η δουλειά που έκανε η Κρίστη Τσολακάκη πριν παντρευτεί τον Νίκο Χατζηνικολάου

Είναι και κόρη πασίγνωστης Ελληνίδας

18 Απριλίου 2022 14:57
Ήταν για χρόνια στο πλευρό κορυφαίας τραγουδίστριας: Αυτή ήταν η δουλειά που έκανε η Κρίστη Τσολακάκη πριν παντρευτεί τον Νίκο Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι εδώ και 16 χρόνια απόλυτα ευτυχισμένος στο γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη, με το ζευγάρι να έχει μαζί και τρία παιδιά.

Ο δημοσιογράφος είναι μαζί της νυμφευμένος από το 2006. Η Κρίστη είναι κόρη της γνωστής Ελληνίδας χορεύτριας Μαργαρίτας Μπρόγιερ και αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι πρώην υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων της Κύπριας τραγουδίστριας Άννας Βίσση και τον Αύγουστο του 2007 απέκτησαν δυο γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξανδρο και μία κόρη, την Εύα.

Νίκος Χατζηνικολάου με Κρίστη Τσολακάκη και Άννα Βίσση

Η πορεία της Κρίστης Τσολακάκη

Η Κρίστη Τσολακάκη βρίσκεται σχεδόν από μωρό μπροστά από το φακό των παπαράτσι. Με μητέρα τη Μαργαρίτα Μπρόγερ-Τσολακάκη, μία εκ των δύο χορευτριών που όλοι θαυμάσαμε στις ταινίες της Φίνος Φιλμς πλάι στον Κώστα Βουτσά και τη Ζωή Λάσκαρη, κληρονόμησε όλα τα γονίδια της καλλονής μαμάς της.

Η σύζυγός του Νίκου Χατζηνικολάου γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της μόδας και ντύνεται πάντα κομψά, παραμένοντας μέσα στις δέκα πιο καλοντυμένες ελληνίδες.

Είτε φορώντας ένα από τα αμέτρητα Chanel σακάκια της συνδυασμένο με τα πιο μοδάτα αξεσουάρ, είτε πάλι επενδύοντας σε κάποια δημιουργία υψηλής ραπτικής, η κυρία Τσολακάκη τερματίζει πρώτη στην κούρσα του στιλ έχοντας πάντα τη δική της ενδυματολογική ταυτότητα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share