Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν είχαμε ιδέα: Αυτή είναι η διάσημη πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου (photos)

Ο δημοσιογράφος έχει κάνει δύο γάμους

5 Απριλίου 2022 13:35
Δεν είχαμε ιδέα: Αυτή είναι η διάσημη πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Έλενα Κατρίτση ήταν για αρκετά χρόνια παντρεμένοι, έχοντας κι ένα γιο, τον Πάνο, από το 1994, με τον οποίο είχαν περάσει ορισμένες στιγμές αγωνίας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο ο γνωστός δημοσιογράφος μετά το διαζύγιο του προχώρησε σε νέα σχέση που κατέληξε και αυτή σε γάμο. Ο ίδιος έκανε σχέση με την Κρίστυ Τσολακάκη, η οποία ήταν πρώην πρώην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Άννας Βίσση.

Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την μοναχοκόρη τους, την Εύα.

χατζηνικολάου παιδιά

Αυτό που δε γνωρίζει σχεδόν κανείς είναι πώς η μητέρα της Κρίστυς Τσολακάκη και πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου είναι διάσημη Ελληνίδα χορεύτρια.

Ο λόγος για την Μαργαρίτα Μπρόγιερ!

Μαργαρίτα μπρόγιερ

«Ήταν η παρηγοριά μου...» - Στην φόρα η άγνωστη σχέση του Νίκου Χατζηνικολάου με πασίγνωστο τραγουδιστή

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν τοποθετείται συχνά για την προσωπική του ζωή, αλλά σε μια περίπτωση το έκανε... ένας άνθρωπος με το ίδιο επώνυμο, εξομολογούμενος τη μεταξύ τους σχέση.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» πρόσφατα τον Τριαντάφυλλο για μια συζήτηση από τα παιδικά του χρόνια στη Ρόδο μέχρι σήμερα.

Η εξομολόγηση του «Ντάφυ» και ο Χατζηνικολάου

Μιλώντας στον παρουσιαστή, ο τραγουδιστής, που κατέκτησε την κορυφή των charts σε ηλικία 18 χρονών περίπου, ερχόμενος από την Ρόδο, αποκάλυψε κρυφές πτυχές της ζωής του, που κρατούσε μέχρι τώρα αποκλειστικά για τους οικείους του.

«Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 15 χρονών. Ήταν παρηγοριά για μένα ο Νίκος Χατζηνικολάου. Και μόνο που ήταν κάποιος που είχε το όνομα του πατέρα μου ήταν παρηγοριά και έβλεπα ειδήσεις για να βλέπω το όνομα. Και πριν φύγω του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε και δεν το πίστευα», είπε ο τραγουδιστής που ζει μια δεύτερη νιότη στον επαγγελματικό τομέα μετά από το «Survivor 2021», με τον ΑΝΤ1 παράλληλα να εκδίδει ανακοίνωση για τον παρουσιαστή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share