Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλος με την Σμαράγδα Καρύδη: «Θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού - Γι' αυτό δεν έγινα μητέρα» (video)

Αίσθηση προκάλεσαν όσα δήλωσε στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου

15 Απριλίου 2022 10:48
Σάλος με την Σμαράγδα Καρύδη: «Θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού - Γι' αυτό δεν έγινα μητέρα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βράδυ της Πέμπτης (14/4) η Σμαράγδα Καρύδη εξήγησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου για ποιο λόγο δε θέλησε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, αλλά και για ποιο λόγο δεν κάνει περιοδείες τα καλοκαίρια.

«Έχω ζήσει τη ζωή που με ικανοποίησε. Έχω ζήσει όσα ήθελα. Δεν έχω παράπονα. Βρήκα την ισορροπία. Δεν είμαι εργασιομανής και για πάρα πολλά χρόνια δεν είχα όρεξη να κάνω και πολλά πράγματα. Βρήκα μια ισορροπία και στη ζωή και στη δουλειά μου. Δεν ένιωσα ότι υπήρχε κάπου κενό.

Όλα στη φόρα για τον Θοδωρή Αθερίδη: Η αποκάλυψη για την έκτρωση - Ποια η θέση της Σμαράγδας Καρύδη

Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Δεν απορρίπτω τον θεσμό του γάμου. Δεν έχω βρει τον λόγο να κάνω γάμο. Η επισημοποίηση και η επισφράγιση ενός πράγματος θα φέρει μια μονιμότητα που θα με τρομάξει. Ο λόγος που δεν έγινα μητέρα είναι επειδή θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω.

Δεν είχα την όρεξη και τα αποθέματα να αφιερωθώ σε κάτι τέτοιο. Δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε, από μικρή δεν το είχα ποτέ. Θα πάθαινα κόλλημα με το παιδί», είπε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη.

Στη συνέχεια εξήγησε για ποιο λόγο δεν κάνει περιοδείες το καλοκαίρι, παραδεχόμενη πως «Είμαι τεμπέλα και επειδή όταν αρχίζω μια δουλειά θέλω να είναι όλα τέλεια, κουράζομαι πολύ! Τα καλοκαίρια δεν κάνω περιοδείες. Προσπαθώ να μην κάνω παράλληλα θέατρο και τηλεόραση.

Δηλώνω τεμπέλα, όταν έχω δουλειά, όμως, θα την κάνω. Μου είναι αδιανόητο να μην τα δίνει όλα κάποιος στη σκηνή. Το καλοκαιράκι κάθομαι. Από το σχολείο έκανα τον κόσμο να γελάει. Είμαι λίγο τρολ. Με κάνει ευτυχισμένη να κάνω τους άλλους να γελάνε».

Ποια Σμαράγδα Καρύδη; Αυτή η εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα είναι η πρώην σύζυγος του Θοδωρή Αθερίδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι, για τα προσωπικά του, περισσότερο γνωστός για τη σχέση με τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά δεν είναι ο μόνος του μεγάλος έρωτας, με τον ίδιο να τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη και για μια άλλη γυναίκα.

Ο ίδιος πρόσφατα υπήρξε αποκαλυπτικός στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, κάνοντας μερικές σπάνιες αναφορές. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για την τύχη που έχει γνωρίσει στη ζωή του, για την κόρη του, Φωτεινή, αλλά και τη Σμαράγδα Καρύδη, ενώ μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρώην σύζυγο του, Ελένη Γκασούκα, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους δεν έχουν πάρει διαζύγιο, παρόλο που έχουν μεσολαβήσει αρκετά χρόνια από τον χωρισμό τους, με την νυν σύντροφό του μάλιστα να το σχολιάζει.

Η συζήτηση στο Στούντιο 4, λοιπόν, ξεκίνησε με αναφορά στην «τυχερή» προσωπική του ζωή και στην πρώην γυναίκα του.«Στα προσωπικά μου ήμουν τυχερός. Εκεί όμως μπορώ να πω πως δεν είναι μόνο τύχη. Υπάρχουν σχέσεις που πήγαν προς το καλό και σχέσεις που πήγαν προς το κακό. Γι’ αυτό που χάλασε, την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης, κάνοντας στη συνέχεια την αποκάλυψη πως ο ίδιος και η Ελένη Γκασούκα δεν έχουν πάρει διαζύγιο.

«Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο γιατί, εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ, η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου. Δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος για την Ελένη», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Όσο για την κόρη που απέκτησαν με την Ελένη Γκασούκα, Φωτεινή, ο Θοδωρής Αθερίδης δήλωσε πως τότε ένιωσε αιφνιδιασμένος, καθώς δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο του πατέρα όντας ακόμα «γιος της μαμάς». «Όταν έμαθα εγώ ότι θα κάνω παιδί, αιφνιδιάστηκα, δεν ήθελα.

Είχαμε φτάσει με την Ελένη μέχρι την πόρτα του γυναικολόγου για να αποφασίσουμε αν θα το ρίξουμε και όταν φτάσαμε από έξω της λέω ”χτύπα το κουδούνι”. Και μου λέει ”όχι, χτύπα το εσύ”. Και στο τέλος της είπα ”πάμε να φύγουμε”, και έτσι κρατήσαμε το παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις που ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του είχαν, όταν έμαθαν για την εγκυμοσύνη της τελευταίας.

«Ευτυχώς που ήταν κορίτσι, γιατί αν είχα αγόρι θα είχα μεγαλύτερο πανικό. Θα έλεγα είμαι πρότυπο για άντρα μπαμπά εγώ; Με τίποτα. Είχα τεράστια έγνοια πώς θα το μεγαλώσω και οικονομικά, αλλά και γενικά. Ήμουν ακόμα ο γιος της μαμάς μου. Τα πρώτα χρόνια που ήρθε το μωρό ήμουν πολύ ευτυχισμένος», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Όσο για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν τον ένοιαξε ποτέ η γνώμη του κόσμου. «Σε σχέση με τον κόσμο, δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα πει για τη Σμαράγδα κι αν θα το ξέρει ή όχι. Για εμένα ήταν μόνο τι θα κάνω με την Ελένη. Τότε μαθεύτηκε, όταν αποφασίστηκε αυτό το πράγμα να γίνει πιο… Το μόνο που με απασχολούσε ήταν να το πω στην Ελένη.

Γιατί είναι ο άνθρωπός μου που θα πληγωθεί και για να το διευθετήσουμε. Ποτέ δεν με ενδιέφερε για τον κόσμο και τι θα πει. Μόνο από εκεί ένιωσα ανακούφιση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης, που η γνώμη της Ελένης Γκασούκα για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη όταν αυτή σοβάρεψε, ήταν η μόνη που τον ένοιαξε.

Ποια είναι η Ελένη Γκασούκα

Η Ελένη Γκασούκα είναι συγγραφέας, σκηνοθέτης, χορογράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε απο την Ανώτερη σχολή χορού της Ραλλούς Μάνου. Συνέχισε τις σπουδές της στο Κέντρο σύγχρονου χορού στο Παρίσι και ταυτόχρονα πήρε μέρος σε παραστάσεις του Grand Theatre de Rennes. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα συνεργάστηκε με το Αέναον Χοροθεάτρο του Daniel Lomel στη Θεσσαλονίκη, όπου επίσης χορογράφησε πολλές θεατρικές παραγωγές του ΚΘΒΕ.

Συνεργάστηκε ως περφόρμερ με το Μικρό Χορευτικό Θέατρο της Λίας Μελετοπούλου. Πήρε μέρος στην παράσταση Προμηθέας του Ρόμπερτ Ουίλσον στην Πολιτιστική Ολυμπιάδα της Αθήνας. Ήταν η χορογράφος της τελετής ληξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004.

Είναι δημιουργός της θεατρικής ομάδας Ηρώες. Από το 2005 γράφει θεατρικά έργα και σκηνοθετεί.Τα έργα της Ήρωες, Φουρκέτα, Η Φτωχούλα του Θεού, Εγώ η Γωγώ είχαν τεράστια αποδοχή απο το κοινό. Την περίοδο 2014-2015 το θεατρικό έργο Εγώ η Γωγώ βραβεύτηκε απο το κοινό με το Πρώτο Βραβείο Σύγχρονου Νεοελληνικού Έργου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share