Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ντέμης Ματάκης: Αυτός είναι ο γοητευτικός αδελφός της Βάσως Λασκαράκη (photos)

Σπάνια στιγμιότυπα!

7 Απριλίου 2022 14:24
Ντέμης Ματάκης: Αυτός είναι ο γοητευτικός αδελφός της Βάσως Λασκαράκη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η Bάσω Λασκαράκη να μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ωστόσο η αλήθεια είναι πως σπάνια, ή μάλλον σχεδόν ποτέ, δεν την βλέπουμε με τον αγαπημένο της αδερφό.

Δείτε επίσης: Κουκλάκι: Σούσουρο με τη φωτογραφία της κόρης του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσω Λασκαράκη!

Ο αδερφός της Βάσως Λασκαράκη ασχολείται ενεργά με τη γυμναστική και στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει ορισμένες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το όνομα του είναι Ντέμης Ματάκης και είναι αρκετά γοητευτικός. Μπορεί να μη μοιάζει ιδιαίτερα με τη Λασκαράκη, αλλά τα δύο αδέλφια έχουν τη δική τους ομορφιά.

Δείτε φωτογραφίες:

Αποκλείεται: Αυτή τη δουλειά κάνουν οι γονείς της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη έχει ιδιαίτερη λατρεία στην οικογένειά της, με τους γονείς της να της έχουν σταθεί όσο ελάχιστοι, αν και σπάνια κάνει για εκείνους αποκαλύψεις.

Η ίδια, με αφορμή τηλεοπτική της συνέντευξη, είχε αναφέρει μάλιστα και το τι δουλειά κάνουν οι γονείς της, την οποία μάλιστα ακολούθησε κι εκείνη ως μια αρχή, για να γίνει σήμερα μια καταξιωμένη καλλιτέχνιδα, κάνοντας μέχρι και μεγάλη αλλαγή για ένα ρόλο.

Το συνεργείο και η βοήθεια της Λασκαράκη

Η ηθοποιός, έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και τον πατέρα της και όταν ήταν μικρή τους βοηθούσε πολύ με τη δουλειές, αφού όπως είχε πει «έχει καθαρίσει πολύ σκάλα», μιας και οι γονείς της διατηρούν το δικό τους συνεργείο καθαρισμού.

«Οι γονείς μου καθαρίζουν πολυκατοικίες, σκάλες. Δουλεύουν μαζί τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολη δουλειά, είναι αρκετά δύσκολη. Είχε τύχει να βοηθήσω παλιά σ΄αυτό, και καμιά φορά σκέφτομαι πώς αντέχουν. Ξυπνάνε χαράματα στις 05:00. Εχω βοηθήσει, πολύ σκάλα, σκούπα μάπα! Μια δουλειά είναι, αν πρέπει να ζήσεις, αν δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις, θα την κάνεις. Υπάρχουν άπειρες και κάποιος πρέπει να τις κάνει», είχε αναφέρει η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξη της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share