Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Γαία Μερκούρη: Η αισθησιακή φωτογραφία με μαγιό που «τρέλανε» τον Άγγελο Λάτσιο

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

7 Απριλίου 2022 08:19
Γαία Μερκούρη: Η αισθησιακή φωτογραφία με μαγιό που «τρέλανε» τον Άγγελο Λάτσιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη διανύουν μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στις ζωές τους, αφού έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δεν κρύβουν πια τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Το αντίθετο! Οι κοινές τους αναρτήσεις είναι όλο και πιο συχνές!

Δείτε επίσης: Τρέμει η «καρέκλα» του Άγγελου Λάτσιου: Με αυτόν τον γιο πασίγνωστου ηθοποιού έχει έρθει κοντά η Γαία Μερκούρη (photo)

Η 18χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, όπου ποζάρει με το μαγιό της και αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως έχει ένα από τα ωραιότερα σώματα της ελληνικής showbiz.

Δείτε τη φωτογραφία:

Σαν φιλαράκια: Ο Άγγελος Λάτσιος κουρεύτηκε από τον «πεθερό» του

Full in love και αχώριστοι είναι ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, όπου εδώ και έναν χρόνο περίπου έχουν αναπτύξει ένα τρυφερό ειδύλλιο και πλέον δεν διστάζουν να δείξουν δημόσια την όμορφη σχέση που έχουν αναπτύξει.

Ο Άγγελος Λάτσιος αυτή τη φορά δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες τον βλέπουμε να κουρεύεται ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι είναι πως ο κομμωτής είναι ο πατέρας της Γαίας Μερκούρη.

Ο λόγος για τον Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ, ο οποίος είναι κομμωτής με καταγωγή από την Ολλανδία και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, επιμελείται τα μαλλιά του Άγγελου Λάτσιου τα οποία είναι αρκετά μακριά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share