Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ποια Ρούλα Κορομηλά; Αυτή είναι η κουκλάρα πρώτη σύζυγος του Νάσου Γαλακτερού

Ο γιος τους έκανε και το... άλμα στο Survivor

1 Απριλίου 2022 14:58
Ποια Ρούλα Κορομηλά; Αυτή είναι η κουκλάρα πρώτη σύζυγος του Νάσου Γαλακτερού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νάσος Γαλακτερός και η Ρούλα Κορομηλά υπήρξαν κάποτε ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz, με το διαζύγιό τους να πέφτει ως «βόμβα», στον έναν από τους τρεις γάμου του πασίγνωστου πρώην μπασκετμπολίστα.

Με την παρουσιάστρια, με την οποία τούς χώριζαν 11 ηλικιακά χρόνια, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2000. Χώρισαν μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου. Η Ρούλα Κορομηλά και ο Νάσος Γαλακτερός παντρεύτηκαν «κεκλεισμένων των θυρών». Επίσημα φωτογραφίες από το γάμο αλλά και τη δεξίωση που ακολούθησε δεν κυκλοφόρησαν ποτέ παρά μόνο κάποιες που προέρχονταν από παπαράτσι, με τους λόγους του διαζυγίου επίσης να γίνονται γνωστοί.

Η πανέμορφη πρώτη γυναίκα και ο... Survivor γιος τους

Πριν από εκείνη, όμως, υπήρξε και μια άλλη γυναίκα στη ζωή του. Λίγες πληροφορίες, όμως, έχουμε για το πότε έγινε και πόσο διήρκησε ο πρώτος γάμος του Νάσου Γαλακτερού με την Τέτα Λεονταρίδου, με την οποία απέκτησαν τον γιο τους, Παύλο.

Τέτα Λεονταρίδου πρώην σύζυγος Γαλακτερού

Τέτα Λεονταρίδου

Ο Παύλος Γαλακτερός είναι σήμερα... ολόκληρος άνδρας και είχε άψογη σχέση τόσο με τη Ρούλα Κορομηλά, όσο και με την νυν σύζυγο του μπαμπά του.

Τέτα Λεονταρίδου Παύλος Γαλακτερός

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share