Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τον «κάρφωσε» η Άντζελα Δημητρίου: «Έκανα 4 εκτρώσεις...δεν ήθελε να γίνει πατέρας» (Video)

Σε ποιον αναφέρεται;

28 Μαρτίου 2022 12:04
Τον «κάρφωσε» η Άντζελα Δημητρίου: «Έκανα 4 εκτρώσεις...δεν ήθελε να γίνει πατέρας» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μακρινό 2016 η Άντζελα Δημητρίου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «ΌΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη και είχε πει δημοσίως το όνομα γνωστού προσώπου της ελληνικής showbiz, που δεν ήθελε να γίνει πατέρας και έτσι αναγκάστηκε να προβεί σε 4 εκτρώσεις.

Δείτε επίσης: Θυμάστε τον Γιώργο Τρούπη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο πρώην σύζυγος της Άντζελας Δημητρίου (photos)

«Δεν έμεινα μια φορά αλλά τέσσερις φορές έγκυος και πηγαίναμε για γάμο. Αλλά θέλαμε καριέρα και όχι παιδιά. Δεν το μετάνιωσα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο καθόλου. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί» είπε η Άντζελα και συμπλήρωσε «δεν το ήθελε ο ίδιος (σ.σ. να γίνει πατέρας), πώς να το κρατούσα το παιδί; Εγώ αυτό που ήθελα το κράτησα».

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή, αποκαλύπτοντας κάτι άγνωστο για την προσωπική τους ζωή. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της και τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε.

«Ο πατέρας μου έφυγε και μας παράτησε. Τα περισσότερα λάθη στα κορίτσια γίνονται γιατί δεν έχουν τον πατέρα δίπλα τους. Έφαγα πολλά "χαστούκια" γιατί έβλεπαν ότι εγώ ζητάω τον πατέρα και αυτό το εκμεταλλεύονταν. Από μικρή πήρα τα ηνία στα χέρια μου και μεγάλωσα την οικογένειά μου με τη μητέρα μου που ήμασταν τρία παιδιά. Δούλεψα σε εργοστάσιο, κορδελιάστρα πριν βγω στο πάλκο. Μόνο δημοτικό έχω βγάλει. Δεν συνέχισα το σχολείο γιατί έπρεπε να κάνω νυχτερινό. Κάποιες φορές ούτε ψωμί δεν είχαμε να φάμε. Βάζαμε ζάχαρη με λίγο λάδι και νομίζαμε ότι είχαμε μπροστά μας φιλέτο. Με τα πρώτα χρήματα γέμισα όλη τη γειτονιά μου με τρόφιμα» εξιστόρισε τις εμπειρίες της η τραγουδίστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share