Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Η αποκάλυψη του Νίκου Ευαγγελάτου: «Δε διάλεξα εγώ την Τατιάνα...»

"Είναι πανέμορφη γυναίκα"

25 Μαρτίου 2022 15:29
Η αποκάλυψη του Νίκου Ευαγγελάτου: «Δε διάλεξα εγώ την Τατιάνα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι παντρεμένοι από το 2003 και μαζί έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, με δύο παιδιά, τον Νικόλα και την πανέμορφη Λυδία.

Η σχέση τους με τα παιδιά τους είναι πολύ όμορφη όπως αποκάλυψε ο Νίκος Ευαγγελάτος σε μία συνέντευξη του στο παρελθόν, στη διάρκεια της οποίας εξομολογήθηκε πως ξεκίνησε η σχέση του με την Τατιάνα.

Συγκεκριμένα, όταν ο Χατζηνικολάου ρωτήθηκε, για το τι είναι αυτό που κάνει την Τατιάνα μοναδική και ξεχωριστή και τον έκανε να την επιλέξεις ως γυναίκα του, ο ίδιος απάντησε ότι εκείνη τον διάλεξε, καθώς όπως πιστεύει οι γυναίκες διαλέγουν τους άνδρες.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι γι' αυτόν η Τατιάνα είναι όμορφη εξωτερικά και εσωτερικά.

Δείτε εδώ τη συνέντευξή του

Απόλυτη ευτυχία στο σπίτι Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου: Ξύπνησαν μαθαίνοντας τα νέα

Πανικός επικράτησε το πρωί της Πέμπτης (24/3) στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, με τους δύο να μαθαίνουν τα εξαιρετικά ευχάριστα νέα, παίρνοντας τη δική τους θέση για την κορυφή.

Οι δυο τους αποτελούν, άλλωστε, μια συνήθεια στην καθημερινότητα της μικρής οθόνης, με εμπειρία γύρω στα 30 χρόνια σε αυτή, ως προς την παρουσίαση, κάτι που εξαργυρώνουν διαρκώς με την εμπιστοσύνη του κοινού.

Παρότι ο ανταγωνισμός είναι ολοένα και πιο έντονος, η χθεσινή (23/3) ημέρα ήταν εξαιρετική, με αμφότερους να σημειώνουν εκπληκτικά νούμερα για Alpha και Mega αντίστοιχα, δίνοντας ο ένας τη σκυτάλη στον άλλο, με την παρουσιάστρια νωρίτερα να κάνει μια φοβερή αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η Στεφανίδου είχε 15.3% στο δυναμικό κοινό στην αρχή, για να ακολουθήσει με 20.2% ο Ευαγγελάτος, σε μια μέρα κυριαρχίας για το ζευγάρι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share