Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Απίστευτη αποκάλυψη Τατιάνας Στεφανίδου: Το άγνωστο τροχαίο που έκανε την παρουσιάστρια να γεννήσει πρόωρα (Video)

«Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου - Ήμουν έγκυος»

19 Μαρτίου 2022 09:51
Απίστευτη αποκάλυψη Τατιάνας Στεφανίδου: Το άγνωστο τροχαίο που έκανε την παρουσιάστρια να γεννήσει πρόωρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική της εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή T-Live είχε κάνει πριν καιρό η Τατιάνα Στεφανίδου.

Με αφορμή το θέμα που παρουσίασε σχετικά με τη φονική καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Σουνίου, η παρουσιάστρια έκανε μία προσωπική αποκάλυψη.

Δείτε επίσης: Νικόλας Ευαγγελάτος: Τον λες και μοντέλο - Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Τατιάνας Στεφανίδου (photos)

Η ίδια στο παρελθόν είχε τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Όπως είπε η παρουσιάστρια, το τρακάρισμα την οδήγησε μάλιστα στο να γεννήσει πρόωρα.

«Η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει πάρα πολλά τροχαία σε αυτόν τον δρόμο. Να σας πω και τη δική μου εμπειρία. Και εγώ παραλίγο να χάσω τη ζωή μου. Ήμουν έγκυος. Δυο μέρες πριν γεννήσω, τράκαρα μέσα στην τρύπα του Καραμανλή και ήρθε το παιδί πρόωρα στον κόσμο. Έχω και εγώ εμπειρία. Είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους» είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου στη μητέρα της άτυχης 39χρονης που έχασε τη ζωή της στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Ένα παλάτι στη θάλασσα: Τέρας το σκάφος της Τατιάνας Στεφανίδου και τον Νίκου Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι από τις κορυφαίες προσωπικότητες στον χώρο της δημοσιογραφίας, με το ζευγάρι να έχει εξαργυρώσει την καριέρα του με αρκετά περιουσιακά στοιχεία.

Οι δυο τους κάθε καλοκαίρι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα νησιά της Ελλάδας, με το πολυτελές σκάφος τους, το οποίο θα ζήλευε μέχρι και η Βασίλισσα Ελισάβετ, με το σπίτι τους να μην πηγαίνει πίσω.

Το τεράστιων διαστάσεων πλωτό παλάτι

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, μετά το τέλος της εκπομπής της T-live, ξεκίνησε πέρυσι από τον παραθαλάσσιο οικισμό Γερολιμένα Λακωνίας, απολαμβάνοντας το γραφικό τοπίο, με το τεράστιο σκάφος να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα, στα οποία απεικονίζεται φορώντας ολόσωμο animal print μαγιό και συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Αποχαιρετούμε σήμερα το γραφικό Γερολιμένα, το ιερό λιμάνι των αρχαίων Λακωνικών πόλεων και ορμητήριο Μανιατών πειρατών κατά την τουρκοκρατία. Αγωνιώ για την πανέμορφη Πύλο, που είναι ο επόμενος σταθμός!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share