Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Σαν... τρεις σταγόνες νερό: Αυτός ο μεσαίος αδελφός του Σάκη και του Απόστολου Ρουβά

Ο ρόλος και το μήνυμα στον... επιζώντα σεφ

23 Μαρτίου 2022 13:38
Σαν... τρεις σταγόνες νερό: Αυτός ο μεσαίος αδελφός του Σάκη και του Απόστολου Ρουβά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς έχει δημιουργήσει μια πολυμελή οικογένεια με την Κάτια Ζυγούλη, έχοντας προέλθει και από μια τέτοια, αφού στο σύνολο μετρά τρία αδέλφια.

Ο γνωστός τραγουδιστής, για τον οποίο προέκυψε και μια ευχάριστη είδηση, έχει δύο από τους ίδιους γονείς κι έναν από διαφορετική μητέρα. Οι γονείς του, Κώστας Ρουβάς και Άννα Μαρία Παναρέτου, απέκτησαν τρία παιδιά. Τον Σάκη, ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος, τον Βασίλη 46 ετών και τον Απόστολο 44 ετών.

Τα τρία αδέλφια μεγάλωσαν στην Κέρκυρα στηρίζοντας το ένα το άλλο. Οι γονείς τους χώρισαν και ο πατέρας τους ξαναπαντρεύτηκε κάνοντας τον τέταρτο γιο της οικογένειας, τον Νίκο Ρουβά, ο οποίος είναι 30 ετών.

Όλα τα χρόνια που ο Σάκης σημείωνε τεράστια καριέρα, η οικογένειά του βρισκόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως ήταν πάντα δίπλα του και τον στήριζε.

Ο ρόλος του μεσαίου και το μήνυμα στον Survivor Απόστολο

Όσο για τον μεσαίο; Ο αδελφός του Βασίλης είναι πάντα στο πλευρό του, αφού είναι και στενός του συνεργάτης. Είναι, μάλιστα, και ένας άνδρας ο οποίος ασχολείται πολύ με τον αθλητισμό ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media.

Ο ίδιος, μάλιστα, έστειλε πρόσφατα μήνυμα στον Απόστολο σε αγώνισμα επικοινωνίας, λέγοντάς του τα εξής: «Εμείς είμαστε όλοι καλά και σε παρακολουθούμε ανελλιπώς. Πες να αλλάξουν τρόπο βολής να πάμε για κανένα ποτάκι».

Ο Απόστολος, εκεί, απάντησε: «Αυτός είναι ο αδερφός μου, Βασίλης. Πραγματικά, σε όλη μου τη νεανική ζωή ήταν προστάτης μου. Δεν άφηνε κανέναν να με πειράξει. Δεν τολμούσε να με πειράξει άνθρωπος. Με είχε πάντα δίπλα του. Βασιλάρα μου, χαίρομαι πάρα πολύ που σας κάνω υπερήφανους. Μου λείπετε πάρα πολύ. Να μου φιλήσεις τον γιο σου, τον Στεφανάκο, και τον Κωνσταντινάρα, τον μεγάλο. Να δώσεις πάρα πολλά φιλιά σε όλους και θα έρθω με το καλό Κέρκυρα να ψήσουμε τα αρνιά που κάναμε και την καραντίνα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share