Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ξεσπάθωσε η Ιωάννα Μαλέσκου με ανάρτηση...φωτιά: «Έχω συνηθίσει να ακούω για εμένα...»

Η αιχμηρή της απάντηση όλο νόημα!

22 Μαρτίου 2022 11:41
Ξεσπάθωσε η Ιωάννα Μαλέσκου με ανάρτηση...φωτιά: «Έχω συνηθίσει να ακούω για εμένα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα πρώτη φορά για να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ και από τότε έχει ακούσει πολλά και από πολλούς. Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει δεχτεί διάφορα σχόλια τόσο από συναδέλφους της όσο και από το κοινό που την παρακολουθεί.

Λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην Ουκρανία, η εκπομπή «Love it» έχει διακοπεί για κάποιες μέρες και η παρουσιάστρια άκουσε πολλά σενάρια που μιλούν ακόμη και για πρόθεση του καναλιού να μην συνεχίσει την συνεργασία μαζί της.

Να θυμίσουμε πως η ίδια εμφανίστηκε έξαλλη χθες (21/3): «Μιμείται κάποια άλλη...»

Η ίδια επέλεξε να μην αφήσει τίποτα αναπάντητο και έτσι αποφάσισε με ένα άμεσο τρόπο και χωρίς υπεκφυγές, να δώσει ένα αιχμηρό μήνυμα σε όλους αυτούς. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού που την παρακολουθεί στην τηλεόραση, γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο που περιέχει αρκετούς συμβολισμούς!

ιωαννα-μαλεσκου

«Έχω συνηθίσει να ακούω για εμένα πολλά. Στέκονται στην «εντυπωσιακή» εικόνα σου. Σε βλέπουν απλά από περιέργεια. Δεν καταλαβαίνουν τι λες. Μιμείται κάποια άλλη. Δεν έχει ταυτότητα. Και άλλα πολλά (στην πλειονότητά τους χρωματισμένα αρνητικά)! Κάποτε στενοχωριόμουν. Μέχρι που κατάλαβα και άρχισα να χαμογελώ. Η ζωή βλέπετε είναι γεμάτη συμβολισμούς, αρκεί να ξέρεις να τους διαβάσεις.

Αυτή είναι η μικρή Ελισάβετ. Τηλεθεάτρια από κούνια. Δε με ξέρει. Δε με έχει γνωρίσει από κοντά. Πράγματι, στέκεται στην εικόνα μου. Μάλιστα την εντυπωσιάζει και χαίρεται κάθε φορά που με βλέπει. Εννοείται με βλέπει από περιέργεια κι ας μην καταλαβαίνει τι λέω (!) Με μιμείται και μάλιστα χαμογελάει από χαρά. Όπως κι εγώ, διάπλατα! Κι όλα αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα λέει η μανούλα της με καμάρι για το κοριτσάκι της! Και την ευχαριστώ πολύ. Γιατί με έκανε κι εμένα να καταλάβω τους συμβολισμούς και να «βλέπω» καθαρά με όλες μου τις αισθήσεις».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share