Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Αποκλείεται: Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία του Έκτορα Μποτρίνι χωρίς καπέλο!

Το φοράει σχεδόν πάντα!

22 Μαρτίου 2022 09:56
Αποκλείεται: Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία του Έκτορα Μποτρίνι χωρίς καπέλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι γνωστός όχι μόνο για το ταλέντο του στη μαγειρική αλλά και για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, αν αναλογιστεί κανείς τις απίστευτες ατάκες του στις εκπομπές που παρουσιάζει.

Ο ίδιος έχει μεγάλη αγάπη στα καπέλα, γι' αυτό μάλιστα δεν υπάρχει σχεδόν καμία φωτογραφία στο διαδίκτυο που να τον δείχνει χωρίς να φοράει κάποιο. Μάλιστα, ακόμα και στις εκπομπές που δίνει συνεντεύξεις δεν αποχωρίζεται ποτέ τον καλό του «φίλο».

Παρ' όλα αυτά, το Athensmagazine.gr βρήκε την μοναδική φωτογραφία που κυκλοφορεί και δείχνει τον Έκτορα Μποτρίνι χωρίς καπέλο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μποτρίνι χωρίς καπέλο

Σκέτη τρέλα για τον Έκτορα Μποτρίνι - Απερίγραπτη κατάσταση σε ένα… αδιόρθωτο εστιατόριο

Σκέτη… τρέλα αντιμετώπισε ο Έκτορας Μποτρίνι, με την κατάσταση να είναι απερίγραπτη στο τελευταίο εστιατόριο, που επισκέφθηκε για την εκπομπή του, δείχνοντας πως ακόμη και με τη δική του βοήθεια παρέμενε… αδιόρθωτο.

Ο σεφ, που είδε μια οικογένεια πρόσφατα να τον «πληγώνει», βρέθηκε ένα ιταλικό εστιατόριο στον Κορυδαλλό και ο ιδιοκτήτης, Γκαετάνο, είναι πρώην καραμπινιέρος, με ελληνική καταγωγή. Ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, καθώς η προσέλευση του κόσμου έχει μειωθεί πολύ.

Αφού ο Έκτορας Μποτρίνι, δοκίμασε τα πιάτα και διαπίστωσε ότι το μενού είναι κάθε άλλο παρά Ιταλικό, οι μερίδες είναι υπερβολικά μεγάλες με την ποιότητα αρκετά χαμηλή, πήγε να ενημερώσει τους υπαλλήλους.

Όλα ωστόσο πήραν άλλη τροπή, όταν ο σεφ με τον Γκαετάνο, άνοιξαν ένα λάπτοπ και είδαν ντοκουμέντα από το εστιατόρειο. Συγκεκριμένα, είδαν τους εργαζόμενους σε διάλειμμά τους να παραγγέλνουν να φάνε από άλλο εστιατόριο αλλά και να διώχνουν πελάτες δηλώνοντας πως είναι κλειστά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share