Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα αποκάλυψε όλα η Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δε δίνει συνεντεύξεις τα τελευταία χρόνια (Video)

Το γνωρίζατε;

19 Μαρτίου 2022 16:04
Τα αποκάλυψε όλα η Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δε δίνει συνεντεύξεις τα τελευταία χρόνια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τελευταία χρόνια η Σίσσυ Χρηστίδου αποφεύγει να δίνει το «παρών» σε τηλεοπτικές εκπομπές και να παραχωρεί συνεντεύξεις.

Το πρωί του Σαββάτου μέσα από το «Χαμογέλα και Πάλι», η ίδια, με αφορμή την κουβέντα που είχε με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Στούντιο 4», αποκάλυψε τον λόγο που έχει πάρει αυτήν την απόφαση.

«Μπορείς να έρθεις κι εσύ από την άλλη πλευρά αλλά δεν έρχεσαι εδώ και δυο χρόνια», της είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Τότε η παρουσιάστρια απάντησε: «Ξέρεις τι γίνεται; Δεν πάω πουθενά γιατί μπλέκονται πολλοί φίλοι, οπότε λέω πως αν πάω μια φορά σε έναν μετά θα πρέπει να πάω παντού και επειδή δεν πέρασα και εύκολα αυτά τα δύο χρόνια που αναφέρεις, δηλαδή δεν ήταν και παιχνιδάκι, ακόμη ζορίζομαι. Όταν θα είμαι πιο χαλαρή, θέλω πάρα πολύ να έρθω σε εσάς».

Δείτε όσα ειπώθηκαν on air

"Δεν υπήρχε έρωτας ή ..." - Η δήλωση του Μαραντίνη που έκανε έξω φρενών τη Σίσσυ Χρηστίδου

Στην πρωινή εκπομπή του Mega, "Πάμε Δανάη" και τη Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διαζύγιο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ λίγο καιρό πριν μέσα από το κανάλι της στο Youtube αποκαλύψεις για το διαζύγιο τους είχε κάνει και η παρουσιάστρια.

Ο τραγουδιστής χαρακτηριστικά είπε: " Παίρνοντας ένα διαζύγιο δε σταματά να υπάρχει η οικογένεια. Σταματά να υπάρχει το ζευγάρι και η σχέση. Οπότε εκεί είναι μια νέα ισορροπία και μια νέα τάξη πραγμάτων που προσπαθείς να βάλεις. Σε αυτή τη διαδικασία είμαστε και εμείς και θεωρώ κάθε ζευγάρι που χωρίζει.

Να δεις, δηλαδή, τη νέα πραγματικότητα έχοντας σαν προτεραιότητα την οικογένεια γιατί αυτός ο δεσμός δεν θα αλλάξει ποτέ. Οφείλει να διατηρηθεί η οικογένεια απλά πρέπει να διατηρηθεί σε εκείνο το επίπεδο που θα είναι λειτουργική για όλα τα μέλη της. Να μην έχει τριβές, να υπάρχει σεβασμός, ο κατάλληλος παραδειγματισμός για τα παιδιά και αυτό θέλει δουλειά", τόνισε και συνέχισε:

"Αυτό που κατάλαβα είναι πως, όπως μια σχέση θέλει καθημερινή δουλειά για να υπάρξει, ένας χωρισμός θέλει επίσης τουλάχιστον στην αρχή αντιστοίχως μια δουλειά. Πάλι υποχωρήσεις, προσπάθεια για κατανόηση μέχρι να βρεις εκείνη την ισορροπία που θα είσαι σε αυτό το νέο πράγμα και εσύ και πάνω από όλα τα παιδιά. Με κουμπί δε γίνεται σίγουρα και όποιος το λέει πως το κάνει με κουμπί ψεύδεται ασύστολα! Μάλλον δεν υπήρχε είτε έρωτας είτε οικογένεια πραγματικά".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share