Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Βόμβες του Θοδωρή Μαραντίνη για την Χρηστίδου: «Με τη Σίσσυ ξεφύγαμε...»

Όλα όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής

15 Μαρτίου 2022 20:11
Βόμβες του Θοδωρή Μαραντίνη για την Χρηστίδου: «Με τη Σίσσυ ξεφύγαμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Μαραντίνης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν το κομμάτι της δημοσιότητας με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου.Παράλληλα, σε μία αποκάλυψη σοκ προχώρηε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον χωρισμό της από τον Μαραντίνη!

«Θεωρώ ότι υπήρχαν όντως στιγμές που το κομμάτι της έκθεσης της σχέσης μου με τη Σίσσυ ξέφυγε λίγο παραπάνω σε ότι έχει να κάνει με το δικό μου όριο. Κοιτώντας πίσω θεωρώ ότι δε χρειαζόταν να το κάνουμε, τουλάχιστον όχι εγώ και κάποιες φορές νομίζω επισκίασε το κομμάτι της καριέρας.

Κάποια στιγμή ο κόσμος ασχολούνταν μόνο με αυτό αντί με την καριέρα μου. Η καριέρα της Σίσσυς δεν επηρεάζεται αυτό, ίσως να τη βοηθάει. Αλλά στο μέσο όρο του θεωρώ ότι το χειριστήκαμε καλά και οι δυο» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης και συνέχισε,

«Όσο μεγαλώνω τείνω να πιστεύω ότι όταν κάτι το διατηρείς λίγο πιο προσωπικό έχει μια μεγαλύτερη ομορφιά. Δε μπορεί να καταπιέζεσαι και να φτάσεις στο άλλο άκρο, να μη μπορείς να βγεις έξω για φαγητό αν έχεις μια σχέση αλλά δε χρειάζεται να μολύνεις τη σχέση σου με την υπερπροβολή».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε και στους γιους του λέγοντας πως τους έχει μιλήσει για τον έρωτα.

«Έχει γίνει κουβέντα με τα παιδιά μου για το θέμα της σεξουαλικότητας κυρίως με τον Φίλιππο όταν αντιλήφθηκα ότι το παιδί έχει μπει πλέον σε μια ηλικία που ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά του.

Επειδή με το internet έχουν πρόσβαση στην πληροφορία και μπορεί να τους έρθει πληροφορία που μπορεί να μην αρμόζει στην ηλικία τους είπα να το προλάβω και να πω έστω τα βασικά. Ήταν φοβερά αμήχανο και για τους δυο. Είπαμε για τον ερωτισμό, την ασφάλεια, τον σεβασμό…» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share