Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θύμα κλοπής ο Πέτρος Κουσουλός - Τα ντοκουμέντα για την υπόθεση της Πάτρας

Τι δήλωσε ο δημοσιογράφος για το συμβάν;

18 Μαρτίου 2022 20:22
Θύμα κλοπής ο Πέτρος Κουσουλός - Τα ντοκουμέντα για την υπόθεση της Πάτρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα κλοπής έπεσε ο Πέτρος Κουσουλός και μάλιστα ο ίδιος ο δημοσιογράφος την χαρακτήρισε «αξιοσημείωτη».

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Πέτρος Κουσουλός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το «ατυχές συμβάν» ενώ ενημέρωσε πως τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα έχουν δοθεί εκεί που πρέπει ενώ συνόδευσε την ανάρτησή του με hashtag #πάτρα.

Δείτε επίσης: Νέες αποκαλύψεις για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η μητέρα ρώτησε το νοσοκομείο αν έχει κάμερες και μια μέρα μετά άρχισαν τα επεισόδια

«Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας! Όντως σημειώθηκε ένα «αξιοσημείωτο» περιστατικό κλοπής. Τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα του ατυχούς συμβάντος ήδη δοθεί εκεί που πρέπει όποτε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας» έγραψε ο Πέτρος Κουσουλός.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι επίμαχες αναρτήσεις της μητέρας για το σπίτι που νοίκιαζαν και η σχέση με τη σπιτονοικοκυρά τους

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Δύο αναρτήσεις που δημιουργούν ερωτήματα για το σπίτι που νοίκιαζαν οι γονείς, που έχασαν 3 παιδιά σε 3 χρόνια στην Πάτρα, έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Πρόκειται για αναρτήσεις της στα social media της 33χρονης-σήμερα- μητέρας των τριών παιδιών σε group για μαμάδες και μεταξύ άλλων ρωτάει (και) για τη δωρεάν παραχώρηση του σπιτιού.

Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ενώ κοιμόμουν μαζί με την Τζωρτζίνα, πετάχτηκε και...» - Όσα είxε πει η μητέρα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Εξάλλου, η ίδια η μητέρα υποστήριξε στη Γιώτα Κηπουρού, ότι τα προηγούμενα χρόνια τα ενοίκια έμπαιναν κανονικά στον λογαριασμό της ιδιοκτήτριας.

Ωστόσο, η πρώτη ανάρτησή της το 2014 όπου διερωτάται αν δικαιούται το κοινωνικό μέρισμα επειδή είναι φιλοξενούμενη σε σπίτι και άνεργοι και οι δύο (η ίδια και ο σύζυγός της), γεννά εύλογα το ερώτημα του γιατί κάνει αυτή την ερώτηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του T-live νοίκιαζαν το σπίτι και πλήρωναν το ενοίκιο κανονικά.

Παράλληλα, πριν από περίπου 3 χρόνια, το 2019, ρωτούσε για πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας. Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι –και πάλι- ζητά πληροφορίες για ένα ζήτημα που αφορά κυρίως ιδιοκτήτες σπιτιών.

Σημειώνεται, εξάλλου, ότι όπως είχε πει η γειτόνισσα του ζευγαριού στο T-live, οι δυο τους διατηρούσαν άψογες σχέσεις με τη σπιτονοικοκυρά τους.

Μάλιστα, όταν είχε ερωτηθεί η μητέρα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της, είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή της στο Star πως δεν υπάρχει τίποτα ανεξήγητο, καθώς είχε προβλήματα υγείας.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share