Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Το παράπονο του Δημήτρη Κοργιαλά: «Τα media με παρεξηγούσαν πάρα πολύ – Με έλεγαν ομοφυλόφιλο»

Πώς σχολίασε την απόφαση να μετακομίσει στη Ναύπακτο

18 Μαρτίου 2022 19:25
Το παράπονο του Δημήτρη Κοργιαλά: «Τα media με παρεξηγούσαν πάρα πολύ – Με έλεγαν ομοφυλόφιλο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Κοργιαλάς το πρωί της Παρασκευής (18/03) και αναφέρθηκε στην απόφαση του να μετακομίσει στη Ναύπακτο αλλά και τα media και το πώς τον αντιμετώπιζαν στο παρελθόν.

Δείτε επίσης: "Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά": Συγκλονίζει ο Κοργιαλάς για τον χωρισμό του με την Ψυχίδου!

«Αποφάσισα να μετακομίσω στη Ναύπακτο, γιατί είναι το καλύτερο για το παιδί. Όταν ερχόμαστε Αθήνα μένουμε με την Φωτεινή, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Δημήτρης Κοργιαλάς: Τα media, ειδικά πιο παλιά, με παρεξηγούσαν πάρα πολύ – Με έλεγαν επί καθημερινής βάσεως ομοφυλόφιλο

«Τα media, ειδικά πιο παλιά, με παρεξηγούσαν πάρα πολύ. Μπορεί να βάφεσαι, μπορεί το οτιδήποτε… Όλο αυτό το πράγμα, υπήρχε ένα κυνηγητό από πίσω το οποίο εμένα δεν με ένοιαξε ποτέ. Το κακό είναι που βλέπω ακόμα και τώρα να προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους να μη γίνουν ομοφυλόφιλοι. Δηλαδή έλεος! Είμαστε πια στο 2022. Εμένα με έλεγαν επί καθημερινής βάσεως ομοφυλόφιλο» τόνισε ο Δημήτρη Κοργιαλάς σχετικά με τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν τα media.

Τέλος, τοποθετήθηκε σχετικά με την προσωπική του ζωή αλλά και την Ευρυδίκη. «Η πρώτη μου γυναίκα, η Δήμητρα, δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάει ακόμα; Με τόσα που πέρασε… Η Ευρυδίκη, γιατί να μου μιλάει; Αν δεν έχει κάτι να σε κρατάει. Έχει τον άνδρα της να περνάει καλά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share