Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ήταν σημάδι ότι…» - Συγκλονίζει για το πρόβλημα υγείας ο Κρατερός Κατσούλης

Η ξεχωριστή εξομολόγηση του ηθοποιού

18 Μαρτίου 2022 13:30
«Ήταν σημάδι ότι…» - Συγκλονίζει για το πρόβλημα υγείας ο Κρατερός Κατσούλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει περάσει τις δικές του περιπέτειες, με τον ίδιο να συγκλονίζει για ένα πρόβλημα υγείας, που είχε αντιμετωπίσει, μιλώντας για την προσωπική ταλαιπωρία του.

«Δόξα τω Θεό είμαι καλά και ό,τι πέρασα τελείωσε. Όλα αυτά που πέρασα ήταν κυρίως σημάδι ότι παραμελώ τον εαυτό μου, οπότε κάποια στιγμή, σημάδι, σημάδι, γέμισε ο τοίχος από σημάδια και είπα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε» ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης, που μίλησε και για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου, και πρόσθεσε πως «γυμνάζομαι εντατικά, είχα μπει και σε πρόγραμμα, με προπονήσεις και διατροφές. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πώς είμαι τώρα, και με τα κιλά, και με όλα τα πράγματα που έχουν αλλάξει από πέρσι».

Η απάντηση για το αν είναι ερωτευμένος

Παράλληλα, με τον τρόπο του, μας ενημέρωσε πως... είναι ερωτευμένος. Το είπε, συγκεκριμένα, σε ένα παιχνίδι που έπαιζε με την Ναταλία Γερμανού, δίνοντας μια «πικάντικη» απάντηση.

Την ώρα που έπαιζαν, η Ναταλία του έκανε ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένος. «Πάντα είμαι ερωτευμένος», ήταν η απάντηση του Κρατερού, αφήνοντας να... αιωρείται το τι συμβαίνει στα αισθηματικά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share