Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Δυσκολεύτηκα να εξηγήσω στα παιδιά μου…» - Αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου

Το είπε στον αέρα!

16 Μαρτίου 2022 14:09
«Δυσκολεύτηκα να εξηγήσω στα παιδιά μου…» - Αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει μιλήσει αρκετές φορές για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και το πώς το διαχειρίζονται με τα παιδιά τους, όχι μόνο ως προς τον χωρισμό, αλλά και σε άλλες εκφάνσεις της ζωής.

Ο ηθοποιός, που έκανε και αφιέρωση στον πραγματικό του έρωτα, μίλησε πρόσφατα στον Alpha για τη συμμετοχή του στη σειρά «Τα Νεοκλασικά». Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ο ίδιος θέλησε να κάνει μία αναφορά στις δραματικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Έχω ασπαστεί εδώ και χρόνια την αγάπη και το φως και με θυμώνει η κοινωνική αδικία δυσκολεύομαι να εξηγήσω τη χυδαιότητα και την ανηθικότητα των ανθρώπων και όταν εκφράζεται μάλιστα με μία τέτοια μορφή πολέμου.

Πώς να εξηγήσεις σε ένα 11χρονο και ένα 6χρονο παιδί, με έναν τρόπο που να καθησυχάσεις πρώτα, τον φόβο και την ανασφάλεια που δημιουργεί η κατάσταση, και μετά να τους εξηγήσεις ότι πρέπει να ενδιαφερόμαστε γιατί δεν έχει σημασία που δεν γίνεται εδώ αλλιώς είμαστε κατεστραμμένοι».

Η απάντηση για το αν είναι ερωτευμένος

Παράλληλα, με τον τρόπο του, μας ενημέρωσε πως... είναι ερωτευμένος. Το είπε, συγκεκριμένα, σε ένα παιχνίδι που έπαιζε με την Ναταλία Γερμανού, δίνοντας μια «πικάντικη» απάντηση.

Την ώρα που έπαιζαν, η Ναταλία του έκανε ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένος. «Πάντα είμαι ερωτευμένος», ήταν η απάντηση του Κρατερού, αφήνοντας να... αιωρείται το τι συμβαίνει στα αισθηματικά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share