Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Τρυφερός μπαμπάς ο Αντώνης Κανάκης: Έδειξε την κόρη του και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς (Video)

Ο παρουσιαστής έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την Επιστήμη Μπόνου

10 Μαρτίου 2022 11:18
Τρυφερός μπαμπάς ο Αντώνης Κανάκης: Έδειξε την κόρη του και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Κανάκης είναι ένας ευτυχισμένος και αφοσιωμένος μπαμπάς και τα παιδιά του πλέον αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα στη ζωή του.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές δημόσια πως δεν θέλει να δημοσιευτούν ποτέ φωτογραφίες της συντρόφου και των παιδιών του.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με τον Αντώνη Κανάκη: «Θα βάλουμε για λίγο στην άκρη ότι νιώθουμε...»

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος την περίοδο που είχε έρθει στον κόσμο η κόρη του είχε δώσει μια μικρή γεύση, δείχνοντας φωτογραφία της.

Μάλιστα είχε δηλώσει με συγκίνηση στον αέρα της εκπομπής: «Μην με κοιτάτε. Είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που δεν το έφερα εδώ! Γενικότερα, εδώ και έξι μέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου! Κυρίες και κύριοι, έτσι είναι το ύφος ενός χαζεμένου ανθρώπου, κάπως έτσι μοιάζει ένας χαζεμένος από την χαρά του άνθρωπος. Στέλνω πολλά φιλιά στα κορίτσια που παρακολουθούν από το σπίτι και… ας με συμμαζέψει κάποιος γιατί πρέπει να κάνω εκπομπή». Ο παρουσιαστής πήρε το κινητό του ανά χείρας και μας έδειξε μια γλυκιά φωτογραφία της μικρής του κόρης, με την κάμερα να κάνει ζουμ.

«Σήμερα έχω κάτι φωτογραφίες να σας δείξω, και το σκέφτομαι αν πρέπει να το δείξω. Αυτή είναι μια φωτογραφία από το εκπληκτικό μπουτάκι, αυτό το απολαυστικό μπουτάκι της γλυκύτατης κορούλας μου. Εδώ βλέπετε την κάλτσα που φοράει. Είναι η κάλτσα που φοράει» δήλωσε on air.

Δείτε το βίντεο

Πυρ και μανία με τον Αντώνη Κανάκη ο Γιάννης Μπέζος: «Δε γελάω αν...»

Ο Γιάννης Μπέζος δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις στην άποψη, που εκφράζει κατά καιρούς, με τον ίδιο να ρίχνει τα «καρφιά» του, εμμέσως, και στον Αντώνη Κανάκη, όπως είχε κάνει πρόσφατα και η Σία Κοσιώνη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για πολλά σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Ελένη. Ο σπουδαίος ηθοποιός είπε πολύ συγκεκριμένα πράγματα για τις σημερινές ελληνικές σειρές, συγκρινόμενες μάλιστα με κάποιες παλιές.

Τα λόγια του... που τσακίζουν για την τηλεόραση

«Η τηλεόραση θέλει τόλμη, γιατί είναι συντηρητική. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε ξένες παραγωγές πολλά θέματα να μην μας ενοχλούν αλλά όταν γίνονται στη γλώσσα μας μάς ενοχλούν. Πρέπει να σταματήσουν να μας ενοχλούν γιατί δείχνουν ότι είμαστε αρχοντοχωριάτες. Υπάρχουν θέματα πολλά που ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία, τα βλέπετε καθημερινά στις ειδήσεις τι γίνεται, με τα οποία δεν καταπιανόμαστε. Είμαστε ακόμα στον αστερισμό του χωριού.

Οι Απαράδεκτοι είχαν ξεχωριστό ενδιαφέρον, δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Αυτή η επιτυχία που κατέγραψαν είναι επειδή στην εποχή του ήταν παράξενο. Πριν βγει στον αέρα δεν ήταν και όλοι ενθουσιασμένοι. Μην κοιτάτε εκ των υστέρων που είναι όλοι φαν. Αυτά γίνονται με επιμονή, απενεχοποιημένα και με καθαρή παιδική ματιά. η σειρά αυτό είχε. Το κείμενο της Δήμητρας ήταν εκπληκτικό.

Η γλώσσα είναι συντηρητική, είναι γεροντίστικα πράγματα αυτά. Βλέπω σειρές που έπαιζα πριν από 20 χρόνια και είναι πολύ πιο τολμηρές. Τώρα λένε αυτό δεν μπορούμε να το βάλουμε, μιλάμε για γελοία πράγματα. Είναι αστειότητες αυτά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος.

Στην ερώτηση για αυτά που μπορούν να τον κάνουν να γελάσει, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε για αυτά που σίγουρα δεν θα καταφέρουν να τον κάνουν να γελάσει. «Δεν θα γελάσω ποτέ αν δω κάποιον άνθρωπο και σκοντάψει και πέσει κάτω. Δεν το βρίσκω αστείο. Δεν γελάω με φάρσες, δεν μου αρέσουν, το θεωρώ εύκολο. Επίσης δεν γελάω αν σατιρίσει κάποιος τον πρόεδρο της κυβέρνησης ή τον αρχηγό της αντιπολίτευσης. Και αυτό το θεωρώ εύκολο», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share