Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ντόλτσε βίτα στην Αμερική: Αγνώριστος ο Νίκος Χατζηνικολάου πριν 18 χρόνια!

Δεν θα τον αναγνωρίζαμε με τίποτα!

26 Φεβρουαρίου 2022 14:13
Ντόλτσε βίτα στην Αμερική: Αγνώριστος ο Νίκος Χατζηνικολάου πριν 18 χρόνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για πάνω από δύο δεκαετίες και συνεχίζει. Ο ίδιος έχει έναν πολύ ενεργό ρόλο στα social media.

Παρ' όλα αυτά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γνωστός δημοσιογράφος προτιμά να ανεβάζει στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή, κυρίως με την οικογένειά του ή τα ταξίδια του.

Δείτε επίσης: Θα πάθετε πλάκα: Αυτή είναι η ηλικία της Έλενας Κατρίτση - Η διαφορά με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Σε μια δημοσίευση του, τον βλέπουμε με μελαχρινό μαλλί αρκετά πιο νέο 18 χρόνια πριν στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες.

Ο ίδιος είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Los Angeles 2004! Πότε θα μπορέσουμε άραγε να ταξιδέψουμε ξανά με ασφάλεια και χωρίς άγχος; Θα ξαναζήσουμε τέτοιες υπέροχες στιγμές;»

Ανατροπή με την Έλενα Κατρίτση: Η μεγάλη της απόφαση όταν χώρισε με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Η Έλενα Κατρίτση είναι γνωστή όχι μόνο ως κορυφαία παρουσιάστρια, αλλά και για το γάμο της με τον Νίκο Χατζηνικολάου, με την ίδια να έχει ακολουθήσει μια διαφορετική ζωή, όταν χώρισαν.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σχετικά περιορισμένες και αυτό διότι δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή: «Μέχρι σήμερα υπήρξα απόλυτα συνεπής στο ότι θέλω να μιλάω μόνο μέσω της δουλειάς μου. Η προσωπική και η κοινωνική μου ζωή ήταν και είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα. Δεν θέλησα ποτέ να πουλήσω την εικόνα μου γιατί όλα αυτά τα χρόνια επέλεξα από άποψη να επενδύσω αποκλειστικά και μόνο στο προϊόν της δουλειάς μου», είχε πει η Έλενα Κατρίτση. Η καθημερινότητά της είναι αφιερωμένη κυρίως στη δουλειά ενώ, όπως έχει δηλώσει, γυμνάζεται συστηματικά, αν και δεν της αρέσει καθόλου.

Η καριέρα της

Ραδιοφωνικά η Έλενα Κατρίτση ξεκίνησε στον Αθήνα 9.84 και λίγο αργότερα στην κρατική ραδιοφωνία, στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και αρκετές εκπομπές.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ξεκίνησε τη συνεργασία της με το Mega Channel στις εκπομπές 60 λεπτά χωρίς μοντάζ μαζί με τον Κώστα Χαρδαβέλλα και Το παιδί μου κι εγώ (σήμερα Mommy). Παράλληλα, ήταν παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων στον ίδιο σταθμό.

Για 6 χρόνια παρουσίαζε στο ίδιο κανάλι τη lifestyle εκπομπή Prive. Το Σεπτέμβριο του 2006 εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, όπου παρουσίασε τις εκπομπές Αν και Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Από το 2008 παρουσιάζει την εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης ως και σήμερα. Συνεργάστηκε με τους δημοσιογράφους Πάνο Σόμπολο και Ντένια Μακρή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share